Η Δόξα  «φώναξε» παρών!

Παίζοντας ψυχωμένα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα Καρδάμαινας, «τσίμπησε» έναν πολύτιμο βαθμό στον Αρχάγγελο από τον τοπικό Άρη με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1 – 1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» του Γιώργου Σάββενα είχαν σε γενικές γραμμές την υπεροχή όπως και στις αρχές της επανάληψης, μέχρι και το τέρμα που σημείωσαν. Από εκεί και πέρα οι Κώοι ανέβασαν στροφές, έφθασαν στην ισοφάριση και μάλιστα είχαν και τις προϋποθέσεις για να σημειώσουν και ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 51’ ο Τάσος Μαγιόγλου με προβολή μετά από απόκρουση του Μιαούδη (ύστερα από ωραία κεφαλιά του Ευγενικού) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 0.

Στο 68’ ο Γιάννης Πης πήρε τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ένα πολύ ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να διαμορφώσει έτσι το τελικό 2 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Κασιώτης, Πλάτσης)

Άρης: Βαρέλης, Καλοπήτας, Π. Δημητριάδης (49’ Ν. Δημητριάδης), Πομπού, Τάσος Μαγιόγλου, Γαϊτάνος, Παπαοικονόμου, Γιακουμάκης (49’ Κοντόγιαννος), Ευγενικός, Μάλλιος, Ευαγγελίδης.
Δόξα: Μιαούδης, Χατζηπαναγιώτης, Κάρλος, Καράλιαμης, Μποιλής, Β. Πης., Χατζηφούντας (80’ Χ. Χατζησεβαστός), Ατσαλάκης, Χατζηαντωνίου (46’ λ.τ. Ι. Πης), Αρκούδας (72’ Παπαβασιλείου, Σ. Χατζησεβαστός (86’ Οικονόμου).