Παράσταση για έναν ρόλο στη Νίσυρο

Διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι έγινε στη Νίσυρο, με τον τοπικό Πολυβώτη να κερδίζει πολύ εύκολα τον Απόλλωνα Απολλώνων με 6 - 0 και να παίρνει έτσι τους τρεις βαθμούς.

Με τον αγώνα αυτό έπεσε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να μπουν καθόλου στο κλίμα του παιχνιδιού, όντας επηρεασμένοι από το δύσκολο ταξίδι που είχαν (λόγω της φουρτούνας) το οποίο τους εξάντλησε.

Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Νίκος Χαρτοφύλλης και από εκεί και πέρα ακολούθησαν πέντε (!) τέρματα του Γιάννη Σφακιανού που είναι και το πρόσωπο της αναμέτρησης. Σκόραρε στο 18’, στο 30’, στο 45’, στο 53’ και στο 66’.

Διαιτητής ήταν ο Αυγενικού (Χονδρού, Φασουλάρης)

ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Ορσάρης, Πατρίκης, Παπάς, Ν. Χαρτοφύλλης (73’ Χ. Καραγιάννης), Χ. Χατζηνικολάου, Φωτεινής (56’ Κανιαρός), Β. Κ. Χατζηνικολάου, Παπαδάκης (70’ Χατζηστεφανής), Β.Δ. Χατζηνικολάου, Ι. Σφακιανός (67’ Ανδρόνικος).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καρπαθίου, Οίκουτας, Μακαρούνας, Διακοβασιλείου, Πονήρης, Παλάζης, Τσαλίκης (60’ Χατζηγιαννάκης), Μαχραμάς, Γιαννακόπουλος, Μπάκης (46’ Κώστας), Καλαμαράς.