Μεγάλη τιμή για Χατζηνικήτα!

«Ροδίτικο χρώμα» θα έχει το νέο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 το οποίο θα προκύψει σε μερικές ημέρες!

Ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας, ψηφίστηκε χθες από όλες τις ομάδες της Football League προκειμένου να συμμετάσχει στην τριμελή επιτροπή που θα εκπροσωπήσει όλες τις ομάδες της κατηγορίας στο νέο ενιαίο διοικητικό συμβούλιο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (Super League 2 και Football League).

Εκτός του κ. Χατζηνικήτα, στην επιτροπή ψηφίστηκαν και οι Αιβαζόγλου (Τρίκαλα) και Αντωνίου (Καβάλα) οι οποίοι επικράτησαν των εκπροσώπων του Αιγάλεω του Ιωνικού και του Θεσπρωτού.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Σας ενημερώνουμε πως στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στις 14 ομάδες της Football League, και αφορούσαν στην ανάδειξη τριών μελών που θα εκπροσωπήσουν την κατηγορία στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, εκλέχθηκαν οι εξής:
Χατζημιχάλης Νικήτας (ΠΑΕ Ιάλυσος Γ.Α.Σ)
Αντωνίου Αντώνης (ΠΑΕ Καβάλα Α.Ο)
Αϊβάζογλου Ηλίας (ΠΑΕ Τρίκαλα Α.Ο)»

«Νιώθω πολύ χαρούμενος!»
Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» για την εκλογή του, ο ίδιος ο Μιχάλης Χατζηνικήτας επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί με εμπιστεύονται ομάδες οι οποίες εκπροσωπούν όλα τα μέρη της Ελλάδας. Χαίρομαι πραγματικά που μου έδωσαν το δικαίωμα να τους εκπροσωπήσω για να προσπαθήσουμε να επιλύσουμε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη υπόθεση να σε ψηφίζουν απ’ όλη την Ελλάδα και να σε αναγνωρίζουν περισσότερο οι εκτός συνόρων της Δωδεκανήσου παρά οι εντός. Όλο αυτό ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο.

Δεν μπορεί να σε ψηφίσει και να σε εμπιστευτεί κάποιος που δεν ξέρει ποιος είσαι και τι κάνεις. Θέλω να πω και δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες και να τους πω ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο μας».