Ωραία «κλικ» από το ντέρμπι Διαγόρα - Ιάλυσου

Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Ιάλυσο ανήκει ήδη στην ιστορία. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο δεν κατάφερε να μαζέψει πολύ κόσμο στο γήπεδο, είχε όμως να προσφέρει ορισμένες πολύ ωραίες εικόνες τις οποίες χάρισαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Επιλέξαμε τρεις από αυτές για να πάρετε και εσείς μια γεύση.

Στη φωτογραφία Νο 1, ο Κονέ του Ιάλυσου μόλις έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και σπεύδει να πανηγυρίσει το τέρμα του πάνω στα κάγκελα, μαζί με τους λιγοστούς φίλους της ομάδας του που έκαναν τη δική τους κερκίδα στο «πέταλο» του Δημοτικού Σταδίου.
 


Στη φωτογραφία Νο 2, ο Μπουρλάκης δευτερόλεπτα νωρίτερα έχει κάνει με «ξερό» σουτ το 1 – 1 και αφιερώνει το τέρμα του μέσω της κάμερας της ΕΡΤ 3 σε όλο τον φίλαθλο κόσμο. Είναι σαν να …έχει πιάσει κουβέντα με τον τηλεοπτικό φακό…
 


Στη φωτογραφία Νο 3, είναι η χαμένη ευκαιρία του Διαγόρα να σκοράρει από τα έντεκα βήματα. Το πέναλτι εκτελεί ο Μπαρμπαρούσης αλλά ο Ανδρούτσος «διαβάζει» σωστά και πέφτει πολύ ωραία στην αριστερή του γωνιά αποκρούοντας τη μπάλα.