Μήνυση θα καταθέσει η μητέρα του εξαφανισθέντος από την Κάλυμνο

Μήνυση θα καταθέσει η μητέρα του εξαφανισθέντος από την Κάλυμνο

Μήνυση θα καταθέσει η μητέρα του εξαφανισθέντος από την Κάλυμνο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1814 ΦΟΡΕΣ

Επικοινωνία με την μητέρα του 41χρονου αγνοούμενου Εμμανουήλ- Χρήστου Κλήμη την λογίστρια Μαρία Πανάτου είχε το kalymnos-news.gr χθες το πρωί.

Επίσης στην κάμερα του kalymnos-news.gr μίλησε η δικηγόρος Νομική Κυπραίου η οποία έχει οριστεί από πλευράς μητέρας για τον χειρισμό της υπόθεσης.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr, ο Χρήστος ήταν επιβάτης στο «Blue Star 2» που είχε αναχωρήσει από Πειραιά στις 7.20 το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιώντας το δρομολόγιο για Σύρο Πάτμο,Λέρο,Κάλυμνο, Κω και Ρόδο.
Μία ώρα περίπου αργότερα ο Χρήστος σύμφωνα με μαρτυρία συνεπιβάτη του έπεσε στη θάλασσα.

Ενημερώθηκε ο πλοίαρχος και άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της νησίδας Πάτροκλος στον Σαρωνικό Κόλπο, για τον εντοπισμό αγνοούμενου επιβάτη.
Στις έρευνες συμμετείχαν τρία πλωτά του λιμενικού, ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού και πέντε παραπλέοντα πλοία.

Στη θαλάσσια περιοχή όπου διεξάγονταν οι έρευνες, ο καιρός ήταν καλός και έπνεαν βορειοδυτικοί άνεμοι 4 μποφόρ.
Από τον έλεγχο στο πλοίο βρέθηκε το μηχανάκι και το εισιτήριο του αγνοουμένου.
Μετά από 2,5 ώρες άκαρπων ερευνών το «Blue Star 2» συνέχισε το δρομολόγιο του ενώ στην περιοχή παρέμειναν τα τρία πλωτά του λιμενικού, ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού και τα παραπλέοντα πλοία. Οι έρευνες συνεχίστηκαν χωρίς αποτέλεσμα.

Τι μας είπε η Μαρία Πανάτου, λογίστρια, μητέρα του αγνοούμενου Εμμανουήλ- Χρήστου Κλήμη
Έχει δώσει εντολή στη δικηγόρο Νομική Κυπραίου να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά. Όπως διευκρίνισε και τόνισε μοναδικός σκοπός της ενέργειας αυτής είναι για να μπορέσει να έχει πρόσβαση στις τελευταίες τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε το παιδί της κάτι που όπως είπε θέλει να γνωρίζει, καθώς και ότι έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα του πλοίου ώστε να δει πως ο Χρήστος βρέθηκε στη θάλασσα.

Τέλος είπε ότι έχει δηλώσει την εξαφάνιση του Χρήστου και από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα, ενώ θεωρεί ότι η όποια ενέργεια του Χρήστου δεν ήταν αποτέλεσμα δικής του απόφασης.

Τι είπε η δικηγόρος Νομική Κυπραίου
Η δικηγόρος Νομική Κυπραίου που ορίστηκε από την μητέρα του Χρήστου μίλησε στον φακό του kalymnos-news.gr
Όπως είπε έχει πάρει εντολή και έχει ετοιμάσει σχετική μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να την καταθέσει αρμοδίως.

Οι λόγοι κατάθεσης όπως εξήγησε είναι αυτοί που ανέφερε και η μητέρα του προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση στα στοιχεία, που με διαφορετικό τρόπο δεν θα μπορούν να έχουν. Στο πλοίο βρέθηκε το μηχανάκι του μαζί με το εισιτήριο επιβάτη. Δεν βρέθηκε το κινητό του. Επιπρόσθετα ανέφερε ότι μίλησε με τον ξενοδόχο του καταλύματος στην Αθήνα, όπου διέμεινε ο Χρήστος. Όπως είπε ο ίδιος, έφυγε στις 12 το μεσημέρι στις 7 Φεβρουαρίου. Κατά τη διαμονή του ήταν ευδιάθετος και τον επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο η κοπέλα του.

Τέλος μας είπε ότι η μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί το πιθανότερο σήμερα Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη στην εισαγγελία Αθηνών, καθόσον το περιστατικό συνέβη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Λαυρίου.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο