Με εκπλήξεις η κοπή της πίτας του «Ροδίων Άθλησις»

Το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Ροδίων Άθλησις».

Εργαζόμενοι και αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων του σωματείου συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» και η βραδιά εξελίχθηκε μ’ έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Σε μια εκδήλωση που έδωσαν όλοι το «παρών», τιμήθηκαν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου 2019-2020, η ομάδα μπάσκετ παμπαίδων για την εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα αλλά και οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του αγωνιστικού και προ-αγωνιστικού τμήματος για τα «αμέτρητα» χιλιόμετρα προπόνησης που διένυσαν τη φετινή περίοδο.
 


Για πρώτη φορά φέτος  βραβεύτηκαν αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων που δεν απουσίασαν ούτε μία φορά από προπονήσεις και αγώνες, όπως οι Μαύρου Ηλιάνα, Αγγελίτση Κωνσταντίνα και Αθανασίου Φωτεινή από το τμήμα βόλεϊ και η Αναστασοπούλου Μυρτώ από το τμήμα κολύμβησης.

Τη σειρά τους έδωσαν στους αθλητές του τμήματος ποδοσφαίρου Κ14 Ζανεττή Κυριάκο, Νομικάριο Κωνσταντίνο, Ταμπουρά Άγγελο και Φρόνα Λευτέρη, που από 4 ετών έως και σήμερα έχουν παραμείνει ενεργοί αθλητές και καλοί φίλοι όπως και στον αθλητή του τμήματος μπάσκετ Σαρβανίδη Φώτη, για τη βελτίωση και την προσπάθεια που έχει καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια.
 


Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης είχε θεματική ενότητα «Όσκαρ Εργαζομένων». Οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους στις ειδικές κατηγορίες σαν σταρ της μεγάλης οθόνης και φωτογραφήθηκαν στο «κόκκινο χαλί» δίνοντας μια άλλη διάσταση, ιδιαίτερα χιουμοριστική.

Η βραδιά έκλεισε με τους τυχερούς Ελένη Γιακουμάκη και Σταμάτη που βρήκαν το «φλουρί» και κέρδισαν όμορφα δώρα.