Περιμέναμε πιο ανταγωνιστικό τον Φοίβο απέναντι στη Ρόδο

-Η αλήθεια είναι πως περίμενα πιο ανταγωνιστικό τον Φοίβο στο ματσάκι του Κυπέλλου με τη Ρόδο, γι’ αυτό με χάλασε κάπως αυτό το 0-1. Ήθελα πιο πολύ σασπένς, έτσι να το πάμε στα άκρα…

-Εκεί στο 92’ λίγο έλειψε να πάει στην παράταση με το ακυρωθέν γκολ του Παντελή Αθανασίου που ποσώς μ’ ενδιαφέρει αν ήταν όντως οφσάιντ ή όχι. Τα έχω ξεπεράσει προ πολλού αυτά…

-Είπαμε, για τους διαιτητές δεν πρέπει να τα παραλέμε ούτε και να το παίζουμε… ιστορία, αφού πορευόμαστε με ό, τι έχουμε διαθέσιμο κι έτσι πρέπει να γίνεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. 

-Το επίπεδο των διοργανώσεων είναι ανάλογο του επιπέδου των διαιτητών ή και αντιστρόφως, όπως θέλετε πείτε το, σας δίνω το ελεύθερο να το… τερματίσετε στο κομμάτι αυτό.

-Η Ρόδος απέδειξε πως δικαίως βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της, αν και δεν είναι ακόμη τίποτα βέβαιο για τον τρόπο ανόδου φέτος από τη Γ’ Εθνική στη Football League. 

-Μη σας πω ότι μπορεί και να μην υπάρξουν τελικά τα μπαράζ χωρίς γεωγραφικά κριτήρια… Άλλοι λένε άνοδος μετά από αγώνες σε ομίλους των τεσσάρων κι άλλοι με το περσινό σύστημα των δευτεραθλητών.

-Είναι πια θέμα της ΕΠΟ, της όποιας ΕΠΟ, για να είμαστε ακριβείς, έτσι που πάνε να μας καταντήσουν κι όποια λεφτά βγάλαμε οι κερατάδες να μας τα φαν’ οι ψυχίατροι… 

-Το συνηθίσαμε άλλωστε κι έτσι οι αλλαγές δεν μας κάνουν εντύπωση, απλώς κουνάμε το κεφάλι συγκαταβατικά. Μπορούμε να κάνουμε τίποτ’ άλλο; Μάλλον όχι.