«Επιχείρηση Άρης» για τον Κολοσσό

Σε τρεις …δόσεις θα διεξαχθεί η 19η αγωνιστική στην Basket League και ο Κολοσσός θ’ αγωνιστεί με τον Άρη στο κλειστό της Καλλιθέας το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, με σκοπό να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών του, μετά τις νίκες κόντρα σε Προμηθέα εντός και ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη έχουν ένα πρόγραμμα, στο μεγαλύτερο μέρος του, ευνοϊκό και χρειάζεται η απαραίτητη συγκέντρωση, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, προς αποφυγή … περιπετειών.
Δεν αποκλείεται μάλιστα με νίκες του ο Κολοσσός στα καθοριστικά παιχνίδια και συνδυασμούς αποτελεσμάτων, να βρεθεί να διεκδικεί ακόμα και θέση στα play off, αλλά αυτό θα το αποδείξει η συνέχεια και μόνον αυτή.
Μετά τον αγώνα με τον Άρη, ο Κολοσσός πάει στη Λάρισα για τη συνάντηση με την ομώνυμη ομάδα το Σάββατο, 7 Μαρτίου, μια βδομάδα μετά θα παίξει με τον Ιωνικό στην Καλλιθέα, ενώ την Κυριακή, 22 Μαρτίου, αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα από τον ΕΣΑΚΕ, το Σάββατο, 28 Μαρτίου, θα πάει στο Ιβανώφειο, όπου και θα παίξει με τον Ηρακλή.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής είναι το παρακάτω:
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

ΚΓ «Μελίνα Μερκούρη» (15.30) Ρέθυμνο-Λαύριο

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου
ΚΓ «Νίκος Σαμαράς» (15.00)  Ήφαιστος-ΠΑΟΚ
ΚΓ Καλλιθέας (15.30) Κολοσσός-Άρης
ΚΓ «Σοφία Μπεφόν» (15.30) Πανιώνιος-ΑΕΚ
ΟΑΚΑ (17.00) Παναθηναϊκός-Λάρισα
ΚΓ Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» (17.45) Περιστέρι-Προμηθέας

Κυριακή 1 Μαρτίου
Ιβανώφειο (17.00) Ηρακλής -Ιωνικός Νίκαιας