Ξεκινούν οι αγώνες του ΡΟΑ

Μεθαύριο, Κυριακή, θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση του 2020 για τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να γίνουν οι πρώτοι αγώνες στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Κορακόνερο για το τουρνουά διπλών «doubles by 3speed series», που θα αφορά στις κατηγορίες ανδρών Β’ και Γ’ όπως επίσης αυτή άνω των 15 ετών. Σε ό, τι αφορά τις γυναίκες, η διοργάνωση αφορά την κατηγορία άνω των 15 ετών.

Η κατηγορία ανδρών θα πραγματοποιηθεί στο χώμα ή σε green set, αν συμφωνούν οι δύο ομάδες και η κατηγορία γυναικών σε green set.

Η διοργάνωση πρόκειται να διεξαχθεί ως ακολούθως: 2 νικηφόρα set των 6 games. Σε περίπτωση ισοπαλίας tie break στα 10 έως τον γύρο των 8, στον ημιτελικό και τελικό 3 set των 6 games.

Σύνθεση ταμπλό: Η κατάταξη θα γίνει βάσει της βαθμολογίας των παικτών στο ladder στις 13 Φεβρουαρίου και η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί δημόσια στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. σήμερα.

Υποχρεώσεις αθλητών:
- Παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ αποκλειστικά στη γραμματεία του Ρ.Ο.Α.
- Οι αθλητές αγωνίζονται με δικές τους μπάλες.
- Οι αθλητές μπορούν να ζητήσουν διαιτητή πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα από τον επιδιαιτητή.
- Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι, αν τους ζητηθεί, να κάνουν διαιτησία.
- Οι αγώνες μπορούν να οριστούν και κατόπιν συνεννόησης των παικτών με τον διευθυντή αγώνων ή τον επιδιαιτητή.
- Ενστάσεις γίνονται δεκτές μόνο αν συνοδεύονται από παράβολο ενίσχυσης του Ομίλου 50 ευρώ.
- Η ημερομηνία της κλήρωσης και η ημερομηνία του πρώτου αγώνα μπορούν να αλλάξουν.
- Οι αγώνες πραγματοποιούνται την εβδομάδα που ορίζει ο επιδιαιτητής από Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί ένας αγώνας, ο επιδιαιτητής τον ορίζει το σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

*Αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Ρ.Ο.Α. μπορούν να καταλάβουν θέση seeded, αν έχουν βαθμολογία στην πανελλήνια κατάταξη.