Παγκόσμιος ποδηλατικός προορισμός η Ρόδος

Συνέχεια των παρουσιάσεων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο «Rhodes Tour», αποδεικνύοντας πια πως η Ρόδος είναι ένας παγκόσμιος ποδηλατικός προορισμός λόγω του επιπέδου της διοργάνωσης αλλά και των  εξαιρετικών διαδρομών στο νησί.

Γνωστό έγινε πως και φέτος η εθνική μας ομάδα Ανδρών θα είναι παρούσα στους αγώνες του Μαρτίου με έμπειρους αθλητές, έχοντας επικεφαλής τον πρωταθλητή Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, με σκοπό να παρουσιάσει εξαιρετικά αποτελέσματα. 

Η «Velo Schils InterBike Cycle team» είναι μια βρετανική ομάδα που η βάση της είναι στο Μαρκς Τέι του Κόλτσεστερ στο Έσσεξ και αριθμεί πάνω από 150 μέλη, αφού έχει τη φήμη εκείνου του συνόλου που βοηθάει τους  ποδηλάτες κάθε ηλικίας να αποκτούν εξαιρετικές ικανότητες. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εκτιμήσει την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο του αγώνα, γι’ αυτό και συμπεριέλαβαν τη Ρόδο στις διεθνείς διοργανώσεις στις οποίες και θα πάρουν μέρος αυτή τη χρονιά. 
 

Συμμετοχή στους αγώνες θα έχει και η «Tønsberg CK Elite» από τη Νορβηγία
Συμμετοχή στους αγώνες θα έχει και η «Tønsberg CK Elite» από τη Νορβηγία


Συμμετοχή στους αγώνες της Ρόδου θα έχει και η «Tønsberg CK Elite» από τη Νορβηγία, μια χώρα που τιμά άλλωστε με αποστολές της τους αγώνες στο νησί. Πρόκειται για μια ομάδα με συμμετοχή δώδεκα αθλητών κορυφαίας κατηγορίας βάσει των επιδόσεών τους από τις πόλεις Λάρβικ, Σβέλβικ και Τινν της σκανδιναβικής χώρας.

Η ομάδα θέλει ν’ ανέβει αυτή τη χρονιά επίπεδο και οι συγκεκριμένες διοργανώσεις τής δίνουν την ευκαιρία να το πραγματοποιήσει. Ο Ίβερ Κνότεν, ως επικεφαλής της ομάδας, θέλει να συμβάλλει άλλωστε στο ν’ αξιοποιηθούν τα ταλέντα και ν’ αναδειχθούν οι αυριανοί επαγγελματίες πρωταθλητές από την περιοχή. 
 

Η βρετανική «Velo Schils InterBike Cycle team» ενέταξε τους αγώνες της Ρόδου στο πρόγραμμά της
Η βρετανική «Velo Schils InterBike Cycle team» ενέταξε τους αγώνες της Ρόδου στο πρόγραμμά της