Μεθαύριο το «Tafros Run»

Ο Απόλλων Ρόδου, πιστός στο ραντεβού του, θα διοργανώσει μεθαύριο το «Tafros Run», έναν αγώνα δρόμου 10χλμ. στη Μεσαιωνική Τάφρο, αφού τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει φίλους που απολαμβάνουν πάνω απ’ όλα την παρουσία σ’ αυτόν.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.00, αλλά από τις 8.00 έως και τις 9.30 θα μπορούν όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή έως και χθες, να παραλαμβάνουν τους αριθμούς τους στην εκκίνηση.

Όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές, την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής. Ο πρώτος και η πρώτη στην κατηγορία Ανδρών και Γυναικών αντιστοίχως θα πάρουν εκτός από τα μετάλλια, και τα κύπελλά τους, ενώ σ’ αυτούς που θα τερματίσουν στις τριάδες θ’ απονεμηθούν μετάλλια, αλλά και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι απονομές θα γίνουν, βάσει προγράμματος, στις 12.00 στο αμφιθέατρο της Τάφρου και τ’ αποτελέσματα πρόκειται ν’ αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του τριαθλητικού συλλόγου. 

Η διαδρομή
Εκκίνηση στην είσοδο της Μεσαιωνικής Τάφρου που βρίσκεται στη συνοικία Κόβα. Οι δρομείς διανύουν όλη την τάφρο και βγαίνουν από την έξοδο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ρόδου δίπλα στο σταθμό των TAXI.

Στη συνέχεια, από την πλατεία Μουσείου μέσα στην Παλιά Πόλη, κατευθύνονται στην οδό Σωκράτους και ακολουθούν το δρόμο προς την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα. Από κει στρίβουν δεξιά στα σκαλιά και ακολουθούν το δρόμο μέχρι να βρεθούν ξανά στην είσοδο της Τάφρου.  Στη συνέχεια επαναλαμβάνουν την ίδια διαδρομή άλλες δύο φορές.