«Κλειδί» ο αγώνας στον Βόλο για τον Διαγόρα

Αποφασισμένοι να περάσουν με «διπλό» από το Βόλο στο παιχνίδι της Κυριακής με την τοπική Νίκη είναι οι παίκτες του Διαγόρα!

Οι «κυανέρυθροι» ξέρουν ότι αν μπορέσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, θα κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα για να κοιτάξουν με αξιώσεις τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί «κλειδί» και αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά στο «στρατόπεδο» του «γηραιού».

Άπαντες είναι πανέτοιμοι να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες έχει ο σύλλογος προκειμένου να μπει δυνατά στη διεκδίκηση των προνομιούχων θέσεων, που είναι και ο στόχος που έχει τεθεί από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης γύμνασε και χθες τους ποδοσφαιριστές του και το πολύ ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα όσον αφορά τους τραυματισμούς.

Την αποστολή στον Βόλο πάντως δεν θα ακολουθήσουν οι Καρπαθάκης και Μπαρμπαρούσης οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχει επιλεγεί το συγκεκριμένο παιχνίδι για να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής που τους έχει επιβληθεί.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά και σήμερα και η τελευταία προπόνηση η οποία θα κυλήσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς όπως πάντα, θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον Βόλο.

Οι Ροχάνο, Κρουθ, Μπιτσάκος και Μπαλάφας είναι οι παίκτες της Νίκης Βόλου που δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο παιχνίδι της Κυριακής. Έχουν συμπληρώσει κάρτες και έτσι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής