Ιαλυσός: Έπιασε δουλειά ο Παντέλης

Υπό την επίβλεψη του Νίκου Παντέλη πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση των παικτών του Ιάλυσου ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο έμπειρος τεχνικός, αποτελεί τον νέο υπεύθυνο της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθροκίτρινων» μετά από …αιφνιδιαστική απόφαση της διοίκησης.

Πρόκειται για έναν πάρα πολύ έμπειρο προπονητή ο οποίος είχε περάσει και από την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα και στο πρόσωπό του οι «ερυθροκίτρινοι» βλέπουν τον άνθρωπο που μπορεί να τους οδηγήσει ως την εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία.

Ο κ. Παντέλης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους παίκτες χθες και έπιασε αμέσως δουλειά καθώς όπως είναι γνωστό δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου μιας και το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη. Άμεσοι συνεργάτες του κ. Παντέλη θα είναι οι κ. Βαγγέλης Χοσάδας και Αντώνης Ρίκκα.

Σήμερα το πρωί έγινε η τελευταία προπόνηση των «ερυθροκίτρινων» στο «Οικονομίδειο».

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι Νέοι του Ιάλυσου σε εξ αναβολής παιχνίδι που έδωσαν την Τετάρτη στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Η ομάδα του νησιού μας αγωνίστηκε με έντεκα παίκτες όλους και όλους και πρόκειται για τους ακόλουθους:
Τσιροδήμος, Πετράς, Κωνσταντινίδης, Κιλασίν, Καραμανώλης, Συμιακός, Λιαμής, Σάββενας, Αναγνώστου, Αχλαδιώτης, Σκούλουκας.