Τα «εντός» μπορούν να βάλουν τις βάσεις της παραμονής για τον Ιάλυσο

Τα «εντός» μπορούν να βάλουν τις βάσεις της παραμονής για τον Ιάλυσο

Τα «εντός» μπορούν να βάλουν τις βάσεις της παραμονής για τον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 127 ΦΟΡΕΣ

H νίκη για τον Ιάλυσο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα αλλά αναβλήθηκε, όχι απλώς είναι μονόδρομος αλλά είναι ζήτημα επιβίωσης για τους «ερυθροκίτρινους».

Αφενός γιατί έχουμε μπει σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Football League και αφετέρου γιατί τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν επικίνδυνα.

Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για τους «ερυθροκίτρινους» με αποτέλεσμα, ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι κάτι παραπάνω από …τελικός. Μετά από το παιχνίδι αυτό, ο Ιάλυσος καλείται να δώσει δυο συνεχόμενα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό του.

Ένα στη Χαλκιδική με την Τρίγλια που «παλεύει» και αυτή για να σωθεί έχοντας θεωρητικά λιγότερες πιθανότητες και ένα στην Καβάλα με μια ομάδα που είναι σαφώς πιο άνετη βαθμολογικά ωστόσο είναι πάντοτε υπολογίσιμη ειδικά όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της.

Εν συνεχεία θα επιστρέψει στο «Οικονομίδειο» για να παίξει με την Ένωση Ασπροπύργου που θα «καίγεται», κατά τα φαινόμενα, για βαθμούς και θα ακολουθήσει ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά με τη Βέροια.

Τις δυο τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα του νησιού μας θα παίξει κατά σειρά με την επίδοξη πρωταθλήτρια ομάδα των Τρικάλων (εντός) και με τον Θεσπρωτό (εκτός) που ίσως να θέλει βαθμούς καθώς μπορεί να παίζονται ακόμα κάποια ή κάποιες θέσεις.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως τα εντός έδρας παιχνίδια είναι «must» για την ομάδα της Ιαλυσού και στην ουσία έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση αποτελούν το …κλειδί της παραμονής.

Η λογική λέει ότι αν δεν μπορέσει να κάνει νίκες σε όλα τα εντός (Ολυμπιακός Βόλου, Ένωση Ασπροπύργου, Τρίκαλα) ή έστω στα δυο από αυτά αν εξαιρέσουμε τα Τρίκαλα που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, δεν μπορεί να βάλει τις βάσεις για να ανανεώσει τη συμμετοχή του στη Football League.

Το παιχνίδι λοιπόν με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι άκρως σημαντικό και το αποτέλεσμά του αναμένεται να καθορίσει πολλά όσον αφορά το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία…

Δραγάτης Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας