Κρίσιμο παιχνίδι στο Ενωσιακό

Εντός έδρας αγωνίζεται σήμερα ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Ηρακλής Μαριτσών. Αντιμετωπίζει στις 3 μ.μ. τον Διγενή Κοσκινού και θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό του άλλους τρεις βαθμούς προκειμένου να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Κώστα Πάττα είναι αποφασισμένοι να δώσουν και σήμερα τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Διγενής θα προσπαθήσει να …βάλει δύσκολα στους αντιπάλους του και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού. Πολύ σημαντικό παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στο Ενωσιακό γήπεδο στο «Καλλιπάτειρα» ανάμεσα στην ΑΕ Κατταβιάς και τον Κλεάνθη που «καίγονται» για τους βαθμούς. Ειδικά για την ομάδα του Παραδεισίου που βρίσκεται πιο χαμηλά στη βαθμολογία, το παιχνίδι είναι κρίσιμο.

Αναλυτικά, όλοι οι διαιτητές, οι «βοηθοί» και οι παρατηρητές στα παιχνίδια που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο, είναι οι ακόλουθοι:
Σήμερα 15 Φεβρουαρίου
Καρδάμαινα (1μ.μ.): Δόξα Καρδάμαινας – Κλεόβουλος Λίνδου: Δημαράκης, Φραγκιαδάκης, Καραμούτας (Βασιλείου)
Καλυθιές (3μ.μ.): Απόλλων Καλυθιών – Διαγόρας Βατίου: Αυγενικού, Βλάχος, Ζαρίδας (Χρυσανθής)
Μαριτσά (3μ.μ.): Ηρακλής Μαριτσών – Διγενής Κοσκινού: Γιαννουκάς, Λάζος, Μπάρκας (Διαμαντέας)
ΕΑΚ (3μ.μ.): ΑΕ Κατταβιάς – Κλεάνθης Παραδεισίου: Αντωνάς, Τσέτσος, Κωτσόπουλος (Λάμπρου)

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 
Αφάντου (3μ.μ.): ΑΕΡΑ – Φοίβος Κρεμαστής: Ατσικνούδας, Τσέτσος, Αυγενικού (Σακελλαρίδης).