Ιάλυσος: «Τελικός» σήμερα με Ολυμπιακό Βόλου

Ιάλυσος: «Τελικός» σήμερα με Ολυμπιακό Βόλου

Ιάλυσος: «Τελικός» σήμερα με Ολυμπιακό Βόλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 331 ΦΟΡΕΣ

Ο Ιάλυσος αγωνίζεται στις 2 μ.μ. στο «Οικονομίδειο» και θέλει μόνο τη νίκη για να κρατήσει «ζωντανές» τις ελπίδες παραμονής του στην κατηγορία

Έναν από τους «τελικούς», στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία καλείται να δώσει σήμερα ο Ιάλυσος. Οι «ερυθροκίτρινοι» αντιμετωπίζουν στις 2 μ.μ. στο «Οικονομίδειο» τον Ολυμπιακό Βόλου σε παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 20ής αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League.

Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους παίκτες της ομάδας του νησιού μας που θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη για να ανασάνουν βαθμολογικά και να βελτιώσουν και την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας. Μετά την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Διαγόρα, οι «ερυθροκίτρινοι» δούλεψαν πολύ σκληρά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προκειμένου να είναι σήμερα έτοιμοι. Δεν αναμένεται να έχουν εύκολο έργο καθώς παίζουν με μια δυνατή ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο είναι αποφασισμένοι για να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο». Για πρώτη φορά θα κάτσει σήμερα στον πάγκο ο νέος προπονητής Νίκος Παντέλης ο οποίος πραγματοποίησε τις δυο τελευταίες προπονήσεις και θα έχει πλάι του τους Βαγγέλη Χοσάδα και Αντώνη Ρίκκα οι οποίοι το τελευταίο διάστημα τον ενημερώνουν και για όλες τις λεπτομέρειες της ομάδας. Στα καθαρά αγωνιστικά, το μόνο πρόβλημα ακούει στο όνομα του Διονύση Μακρυδημήτρη. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική (έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες) και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι «ετοιμοπόλεμοι». Άπαντες θα βρίσκονται στα αποδυτήρια και λίγο πριν από το παιχνίδι θα ανακοινωθεί η 18αδα.

-Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Θωμάς Μαυρίδης από τον Σύνδεσμο της Πέλλας. «Βοηθοί» του θα είναι οι Παναγιώτης Χρηστάκος και Χρήστος Κορώνας από τον Πειραιά. «Τέταρτος» θα είναι ο Χρήστος Κακουλίδης ενώ παρατηρητής τους ορίστηκε ο Σοφιανός Μαράνος από την Αθήνα.
-Εκτός από το παιχνίδι του Ιάλυσου, σήμερα διεξάγονται άλλα δυο. Το Καλαμάτα – Τριγλία Χαλκιδικής και το Βέροια – Τρίκαλα. Και τα δυο θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή