Γιατί απορούμε και θυμώνουμε επειδή γελούν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη;

● Ε, δεν πέσαμε δα κι από τα σύννεφα με την τελευταία συζήτηση στο Κοινοβούλιο. Κανείς, όμως, δεν πρέπει να θυμώνει με όλους αυτούς που υποτίθεται ότι μας εκπροσωπούν. Μόνοι τους δεν ξεφύτρωσαν εκεί. Αυτοί που τους έστειλαν ευθύνονται για τα πάντα! Να μην ξεχνιόμαστε.

● Γιατί απορούμε και θυμώνουμε επειδή  γελούν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία σε βάρος της Ελένης Τοπαλούδη; Αφού ξέρουν πολύ καλά ότι σε αυτή τη χώρα, έτσι όπως οι νόμοι μας θεσπίστηκαν να λειτουργούν,  πολύ σύντομα θα είναι και πάλι ελεύθεροι. Είτε με άδειες, είτε με τρελόχαρτα είτε με διάφορα άλλα νομικά τερτίπια.

● Οι ίδιοι νόμοι κατά τα άλλα απαγορεύουν στα Μέσα Ενημέρωσης (δια ποινικών διώξεων) να δείξουν τις φωτογραφίες τους, να αναφέρουν τα ονόματά τους, τις ιδιότητές τους, τα έργα και τις… ημέρες τους. Αλλά αυτά είναι έργα και ημέρες άλλων ανεκδιήγητων.

● Πονάει τον τόπο η υπόθεση της Τράπεζας Δωδεκανήσου, τα όσα έγιναν και τα όσα αντίστοιχα δεν έγιναν σε εκείνη την κρίσιμη συγκυρία. Ευχή όλων είναι σήμερα να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα από τις προσπάθειες που γίνονται αναφορικά με τα δάνεια. Γιατί από λόγια, υποσχέσεις και θα, θα, θα, έχει χορτάσει αυτός ο τόπος.

Ο (πολύ) κακός