Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν …πλήξαμε

Το μόνο σίγουρο είναι  ότι δεν …πλήξαμε

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν …πλήξαμε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν γεμάτο συγκινήσεις και πολύ ενδιαφέροντα γεγονότα. Πραγματικά από δημοσιογραφικής άποψης δεν πλήξαμε καθόλου.

Έχουμε την αίσθηση ότι ήταν μακράν το πιο ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο της φετινής αγωνιστικής περιόδου όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Τις άσχημες καιρικές συνθήκες του Σαββάτου που οδήγησαν σε αναβολή όλες τις αναμετρήσεις, κάτι το οποίο δεν είχε γίνει ξανά φέτος; Τα τέσσερα γκολ που έβαλε ο Ιάλυσος πάνω σε ένα λασπωμένο τερέν, επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών;

Το οριζόντιο δοκάρι που …έπεσε; Τη μεγάλη νίκη του Διγενή μέσα στα Μαριτσά που έβαλε …φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας, καταδεικνύοντας τη φετινή …άγρια ομορφιά του πρωταθλήματος;

Τη σπουδαία νίκη του Αγίου Ισιδώρου στη Β΄Κατηγορία που του έδωσε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας; Τη νίκη του Ευκλή στον 1ο όμιλο που ουσιαστικά τον χρήζει πρωταθλητή; Πραγματικά είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ένα θέμα απ’ όλα. Ήταν ένα γεμάτο εκπλήξεις και γεγονότα διήμερο το οποίο θα έχουμε να θυμόμαστε για πάρα πολύ καιρό. Αλλά ας προσπαθήσουμε να τα αναλύσουμε.

-Στο «Οικονομίδειο» καταρχάς, ο Ιάλυσος έκανε μια νίκη από αυτές που μπορούν να αποτελέσουν οδηγό για την παραμονή του στην κατηγορία. Πάνω σε έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν στο όριο για να χαρακτηριστεί ακατάλληλος (ίσως άλλος διαιτητής να τον έκρινε έτσι), έβγαλε μέγα πάθος και πραγματικά υπέταξε τους αντιπάλους του έχοντας έναν Κονέ που …πετούσε φωτιές.

Και έγινε με συνοπτικές διαδικασίες το αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Δεν είναι μόνο το χατ τρικ που έκανε, αλλά η όλη του φυσιογνωμία και η συμπεριφορά του που βγάζει από μόνη της μια συμπάθεια.

Όσον αφορά το περιστατικό με το οριζόντιο και αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν θυμόμαστε ανάλογο περιστατικό. Όμως όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δοκάρια είναι, φεύγουν καμιά φορά από τη θέση τους. Συμβαίνουν και αυτό δηλαδή και πραγματικά δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί κάποιοι συνάδελφοι ανά την Ελλάδα ήταν λες και ανακάλυψαν την Αμερική…

-Στην Α’ Κατηγορία έχουμε πει πάρα πολλές φορές πως φέτος είναι ιδιαίτερα συναρπαστική αλλά πλέον φαίνεται ότι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα γίνει στο τέλος. Η νίκη του Διγενή είναι ανέλπιστη και δεν νομίζουμε ότι θα υπήρχαν πολλοί που θα την περίμεναν.

Όπως και να έχει είναι μια νίκη που δίνει νέο χρώμα στη μάχη του τίτλου. Και όπως φαίνεται, η ομάδα των Κοσκινού μόνο τυχαία δεν είναι. Άλλωστε και μέσα στο Πυλί «χάλασε» τα σχέδια των γηπεδούχων…

-Στη Β΄Κατηγορία μας έκαναν τρομερή εντύπωση τα δεκάδες καπνογόνα που άναψαν στο γήπεδο του Αγίου Σουλά, στο παιχνίδι του Ευκλή με τον Ακουσίλαο. Ήταν μια ατμόσφαιρα βγαλμένη από άλλες κατηγορίες. Το γήπεδο κατά την είσοδο των ομάδων, καλύφθηκε από ένα πυκνό σύννεφο σκόνης. Ίσως για πολλούς να μην είναι τελικά και πολύ …διαφημιστικό, τη στιγμή που σε άλλες χώρες τα …χημικά απαγορεύονται δια ροπάλου. Όπως και να έχει όμως, οι ποδοσφαιρόφιλοι, πολύ το χάρηκαν.

-Στον 2ο όμιλο η «μάχη» για τον τίτλο καλά κρατεί και όπως φαίνεται θα έχουμε πολλές ανακατατάξεις ακόμα μέχρι και το τέλος.

Η χρονιά εξελίσσεται με μεγάλο σασπένς σε όλα τα επίπεδα και όπως φαίνεται θα έχουμε ένα φινάλε σε όλες τις κατηγορίες με πολύ μεγάλη αγωνία και απρόβλεπτα ίσως αποτελέσματα… Καλημέρα σας…

Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη