Ιάλυσος: Έβγαλε πάθος, μεγάλο κέρδος ο Κονέ!

Ιάλυσος: Έβγαλε πάθος, μεγάλο κέρδος ο Κονέ!

Ιάλυσος: Έβγαλε πάθος, μεγάλο κέρδος ο Κονέ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

Με εμφανίσεις τύπου Ολυμπιακό Βόλου, ο «τοξοβόλος» δικαιούται να ελπίζει βάσιμα για την παραμονή του. Τρίβουν τα χέρια τους με τον Κονέ

Το πάθος που έβγαλε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο αλλά και η δύναμη που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές της, ήταν τα δυο «κλειδιά» της σημαντικής νίκης που έκανε ο Ιάλυσος με το ευρύ μάλιστα 4 – 0 στο προχθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, οι «ερυθροκίτρινοι» έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να πάρουν ένα πολύτιμο «τρίποντο» ενόψει της συνέχειας, άκρως απαραίτητο μετά το ανέλπιστο για πολλούς «διπλό» που έκανε ο Θεσπρωτός στον Ασπρόπυργο, το οποίο ανεβάζει τον πήχη της δυσκολίας σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή.

Το πρόσωπο του αγώνα στο «Οικονομίδειο» ήταν αναμφίβολα ο Κονέ που δείχνει πως είναι ο παίκτης ο οποίος μπορεί να δώσει τις απαιτούμενες επιθετικές λύσεις για τον Ιάλυσο που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν.

Αυτό είναι ένα στοιχείο που χαροποιεί ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία και δημιουργεί και την καλή ψυχολογία με αφορμή τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν. Το πρώτο με την Τρίγλια Χαλκδικής και το δεύτερο με την Καβάλα. Είναι δυο αναμετρήσεις εξίσου πολύ σημαντικές, με τον Ιάλυσο να έχει σαν στόχο να κάνει νίκες που θα είναι βέβαια καθοριστικές στο πλαίσιο υλοποίησης του μεγάλου του στόχου.

Προπόνηση στο βοηθητικό
Στο βοηθητικό γήπεδο του Λυκείου της Ιαλυσού έγινε η χθεσινή προπόνηση καθώς ο αγωνιστικός χώρος του «Οικονομιδείου» έχει επιβαρυνθεί πάρα πολύ και θα πρέπει να προστατευτεί για να γίνει και η απαραίτητη συντήρηση. Για το λόγο αυτό και η σημερινή αλλά και η αυριανή προπόνηση θα γίνουν και πάλι στο «βοηθητικό».

Το πρόβλημα που προέκυψε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου ακούει στο όνομα του Κώστα Χειμωνέττου. Ο παίκτης έχει τραυματιστεί στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει πάθει ζημιά.

-Εξέτισε την ποινή του ο Μακρυδημήτρης ο οποίος αποκτά και πάλι δικαίωμα συμμετοχής.

Διαγόρας: Κρατάνε το δεύτερο ημίχρονο
Την εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου (2 – 1) κρατάνε στον Διαγόρα.

Στο διάστημα αυτό, ο «γηραιός» πήγε πολύ καλά, πέτυχε τη μείωση του σκορ και προσπάθησε και για το γκολ της ισοφάρισης. Αντίθετα, στο πρώτο ημίχρονο ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης είδε αρκετά λάθη τα οποία αναμένεται να επισημάνει στους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση. Χθες γυμνάστηκαν μόνο όσοι δεν έπαιξαν στο Βόλο και οι υπόλοιποι είχαν ρεπό. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, θα ξεκινήσει σήμερα.

-Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Ευαγγελιδάκης ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με την Τρίγλια Χαλκιδικής.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!