Στέφανος Μυριαλλής: «Πώς αξιολογούνται οι διαιτητές;»

Στέφανος Μυριαλλής: «Πώς αξιολογούνται οι διαιτητές;»

Στέφανος Μυριαλλής: «Πώς αξιολογούνται οι διαιτητές;»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 150 ΦΟΡΕΣ

Επιστολή του προέδρου του Κλεόβουλου προς την Επιτροπή Διαιτησίας

Την δυσαρέσκεια του –για μια ακόμα φορά- για την διαιτησία εκφράζει με επιστολή του ο πρόεδρος του Κλεόβουλου Λίνδου Στέφανος Μυριαλλής. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε η κατά τη γνώμη του κακή απόδοση που είχε ο Νίκος Δημαράκης στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με τη Δόξα Καρδάμαινας (3 – 1).

Αναλυτικά, η επιστολή που απέστειλε προς την Επιτροπή Διαιτησίας, αναφέρει τα ακόλουθα: «Μετά από τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Δόξα Καρδάμαινα και Κλεόβουλου Λίνδου ήθελα επισήμως να ρωτήσω την επιτροπή διαιτησίας και συνάμα να δημοσιοποιήσω την εξής ερώτηση:

Με ποια κριτήρια αξιολογούνται οι διαιτητές ή οι επόπτες, διότι βρίσκομαι όχι να διαμαρτύρομαι για λάθη ανθρωπινά αλλά για λάθη που γίνονται ή από την αδιαφορία τους για την μια ομάδα ή από ανικανότητα να διαιτητεύσουν έναν αγώνα.

Η εκπαίδευση τους νομίζω γίνεται σωστά ( με όσους βέβαια γίνεται η ανάλογη εκπαίδευση, διότι είμαι σίγουρος κάποιοι από αυτούς ίσως αν τους συναντήσει κάποιος από τα μέλη της επιτροπής να μην τους αναγνωρίσει ), αλλά το ίδιο σωστά είμαι σίγουρος ότι δεν γίνεται η αξιολόγησή τους.

Η πιθανή τιμωρία ενός ανθρώπου γενικά στη ζωή μας δεν νομίζω ότι είναι μέτρο εκπαίδευσης . Διότι μια λάθος εκτίμηση όσο σημαντική και αν είναι δικαιολογείται. Ενώ στη διάρκεια ενός αγώνα αν ένας επόπτης, πχ ο χθεσινός (σ.σ. προχθεσινός), το μυαλό του το έχει στο πρώτο ημίχρονο πώς να μην σηκώσει τη σημαία κατά λάθος και κοπή επίθεση της γηπεδούχου και στο δεύτερο στο να σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ κυριολεκτικά σε κάθε επίθεση της μιας ομάδας. Σας αναφέρω ένα άλλο συμβάν.

Ενώ σημειώνει πλάγιο άουτ για τη μια ομάδα, η φάση συνεχίζεται και κατεβάζει (επειδή κουράστηκε πια στο δεύτερο ημίχρονο ) τη σημαία δείχνοντας στον ανήμπορο διαιτητή να συνεχιστεί η φάση επειδή η ομάδα αυτή είχε αντεπίθεση και πλεονέκτημα για γκολ.

Το πρωτάθλημα κατά την γνώμη μου ή θα πρέπει να μεταβληθεί η δομή του, αφού αυτούς τους διαιτητές έχουμε διαθέσιμους αυτούς ορίζουμε, επομένως γιατί λοιπόν να αγωνιζόμαστε όλες οι ομάδες χωρίς να είναι οι διαιτητές αξιόλογοι;

Εύχομαι οι αρμόδιοι να λάβουν υπόψη τους την επιστολή μου όχι σαν διαμαρτυρία ή αιχμή για την αντίπαλη ομάδα μιας και αυτά τα γεγονότα γίνονται κάθε αγωνιστική και υπάρχει ένας κύκλος διαμαρτυριών . Θα χαρώ πολύ κάποιοι διαιτητές που δεν είναι στην αρμοδιότητά μου να το κρίνω, να μην διαιτητεύσουν ξανά παιχνίδια διότι θα πρέπει η επιτροπή διαιτησίας να τους κρίνει ανέτοιμους και όχι να τους τιμωρεί για ένα παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας