Ο μαθητής Δημήτρης Σκαρτάδος του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διακρίθηκε στους διαγωνισμούς μαθηματικών

Ο μαθητής Δημήτρης Σκαρτάδος του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διακρίθηκε στους διαγωνισμούς μαθηματικών

Ο μαθητής Δημήτρης Σκαρτάδος του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διακρίθηκε στους διαγωνισμούς μαθηματικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 741 ΦΟΡΕΣ

Το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, οργάνωσε και φέτος με επιτυχία τους μαθητικούς διαγωνισμούς Μαθηματικών «ΕΥΔΗΜΟΣ» και «ΙΠΠΑΡΧΟΣ». Στο διαγωνισμό «ΕΥΔΗΜΟΣ» συμμετείχαν μαθητές της Α΄ Γυμνασίου από τα Γυμνάσια του Νομού Δωδεκανήσου. Στο διαγωνισμό «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» συμμετείχαν μόνο οι μαθητές που προκρίθηκαν από τον διαγωνισμό «ΕΥΔΗΜΟΣ».

Στους παραπάνω διαγωνισμούς διακρίθηκε ο μαθητής της Α’ τάξης του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Δημήτρης Σκαρτάδος που απέσπασε το 2ο βραβείο.

Η παραπάνω διάκριση του μαθητή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα εκπαιδευτήρια “ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ” αφού στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας.
Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τον Δημήτρη Σκαρτάδο για τη σημαντική διάκρισή του και εύχεται κάθε επιτυχία στους νέους στόχους του.

Η διάκριση αυτή αποτελεί συνέχεια της διάκρισης που είχε μαθητής στους πανελλήνιους διαγωνισμούς μαθηματικών για μαθητές των άλλων τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Μαθηματικών «Ευκλείδης». Σε αυτό τον διαγωνισμό διακρίθηκε ο μαθητής της Α΄ τάξης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Γιώργος Κοντός. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς Μαθηματικών όσο και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν.

Διαβάστε ακόμη

Ολοκλήρωση της ημερίδας «Ταξίδι στον κόσμο των λέξεων και της μουσικής»

Διάκριση για 14χρονη μαθήτρια σε διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας

Παράκτιος καθαρισμός στην παραλία της Ψαροπούλας από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου και τον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου

Λαοί και θρησκείες συναντώνται στο νησί «της πεταλούδας» και του «ελαφιού»

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!

Το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) στο Cern