Αιμοδοσία Δωδεκανησίων Αττικής: υπέρτατη αλληλεγγύη

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς, ο Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων, ο Σύλλογος Δωδεκανήσιων Φοιτητών Αθήνας - Πειραιά και ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τη Δευτέρα 17/2,  στη Δωδεκανησιακή Εστία.   

 Η Ομοσπονδία, με 40 χρόνια δράσης, έχει συστήσει τράπεζα αίματος μέσω των Νοσοκομείων Μεταξά (Πειραιάς) και Αγίου Σάββα (Αθήνα), με κωδικό 13863.

Παρά τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα παροικιακά μας Σωματεία, δύο φορές κάθε χρόνο, οργανώνουν όλοι μαζί, αιμοδοσία προκειμένου να συμβάλλουν στην ικανοποίηση των αναγκών σε αίμα όσο το δυνατό περισσότερων  συμπατριωτών μας.

“Θερμές ευχαριστίες αξίζουν  στο προσωπικό του συνεργείου αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου «Γ.  ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», σε όλους τους συμπατριώτες που ήλθαν να δώσουν το αίμα τους και βέβαια στη διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού” αναφέρει το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώ.