Μια πρόγευση αρχίζουν να παίρνουν όλοι σιγά – σιγά για το καλοκαίρι στη Ρόδο…

● Το… απίστευτο κι όμως ελληνικό φαινόμενο να γράφουν όλοι στα παλιά τους τα παπούτσια, νόμους, κανόνες και οδηγίες, συνέβη για άλλη μια φορά την περασμένη Κυριακή.

● Την ημέρα δηλαδή που μεγάλο μέρος των κατοίκων του νησιού επισκέπτεται τα χωριά της Ρόδου. Κάποιοι σκέφτηκαν ότι ήταν καλή ιδέα να μεταφέρουν ένα λυόμενο σπίτι μέσα από τον μοναδικό δρόμο που ενώνει πλέον το βόρειο με το νότιο τμήμα του νησιού (σ.σ. Μαλώνα – Μάσαρη). Η “στραβή” δεν άργησε να γίνει και το λυόμενο έμεινε στη μέση του δρόμου!

● Μποτιλιάρισμα, ταλαιπωρία και διάφορα… γαλλικά, συνέθεσαν για τους εκδρομείς το μεσημέρι της Κυριακής τους. Άλλοι έκαναν υπομονή και άλλοι επιχείρησαν να βρουν άλλη διέξοδο (από Χαράκι όμως ήταν κλειστά λόγω χειμάρρου), κι άλλοι επέστρεψαν πίσω.

● Μάλιστα απ’ ό,τι μαθαίνουμε, στο σημείο έτυχε να βρεθεί απεσταλμένος μεγάλης εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τουρισμό, για να κλείσει συμφωνία στη Νότια Ρόδο, αλλά επέστρεψε πίσω άπραγος, μεταφέροντας στους ανωτέρους του την έντονη ανησυχία του για το καλοκαίρι. Μια πρόγευση πάντως αρχίζουν να παίρνουν όλοι σιγά – σιγά…

Ο κακός