Β’ κατηγορία: «Διπλό» παραμονής για τον Νηρέα

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που δεν είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στον κόσμο που το παρακολούθησε, ο Νηρέας επικράτησε εκτός έδρας με 2 – 1 του ΑΣ Τήλος και πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο» στη «μάχη» της παραμονής στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί και μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ τις λιγοστές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, παίρνοντας έτσι τη νίκη. Το σκορ άνοιξε ο Σαπαλίδης με κεφαλιά στο 12’, αλλά στο 25’ ο Οικονόμου με σουτ έκανε το 1 – 1.

Με τον ίδιο τρόπο ο Αμπελάς στο 60’ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Μαυρουδής, Κωτσόπουλος) ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού και ενώ κατευθυνόταν στα αποδυτήρια έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Μερκούρη Μόσχου για εξύβριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκκο (57’ Κυριάκος Κ. Σακελλάρης), Κουράκης, Κότσι, Χριστοφής (91’ Κυριάκος Μ. Σακελλάρης), Φυλακούρης (70’ Τσιβερδής), Λεβτσένκο (85’ Χαραλαμπάκης), Καμμάς, Μόσχου, Οικονόμου
ΝΗΡΕΑΣ: Μάτσης, Καψαλάκης, Καρίνος, Καρίκης, Σαπαλίδης, Σαββάκης Α., Παπανικόλας, Αμπελάς, Παπακωνσταντής (92’ Σαββάκης Κ.), Μάργαρης, Αποστολόπουλος (88’ Προβιάς).