Ιάλυσος: «Τελικός» και με Τρίγλια!

Η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης και στο εκτός έδρας παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου με την Τρίγλια Χαλκιδικής είναι ο μεγάλος στόχος του Ιάλυσου στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. 

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου, οι «ερυθροκίτρινοι» έχουν μπροστά τους άλλο έναν «τελικό» που μπορεί να αποτελέσει ένα από τα παιχνίδια «κλειδιά» για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου. Η αναμέτρηση με την Τρίγλια είναι από τα παιχνίδια που ρεαλιστικά μπορεί να πάρει ο Ιάλυσος μακριά από το γήπεδο του και για τον λόγο αυτό είναι μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για την ομάδα του νησιού μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την εβδομάδα οι παίκτες του Νίκου Παντέλη δεν θα πάρουν καθόλου ρεπό προκειμένου να είναι καθόλα έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου. Και χθες η προπόνηση έγινε στο  βοηθητικό γήπεδο που υπάρχει στο Λύκειο Ιαλυσού προκειμένου να προστατευτεί ο αγωνιστικός χώρος του «Οικονομιδείου».

Δύσκολα ο Χειμωνέττος
Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κώστα Χειμωνέττου στο παιχνίδι του Σαββάτου. Όπως γράφαμε και χθες, ο παίκτης τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο γόνατο του το οποίο είναι ακόμα πρησμένο και δεν είναι εφικτό να υποβληθεί και σε μαγνητική. Κάτι τέτοιο θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα αλλά όλα δείχνουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις.

«Διπλή» διανυκτέρευση θα κάνει ο Ιάλυσος στη Χαλκιδική. Θα αναχωρήσει την Παρασκευή το μεσημέρι, θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου (μετά το παιχνίδι) και θα επιστρέψει την Κυριακή στη  βάση του.