Ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση στον δρόμο προς τον Σταυρό Νισύρου

Ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση στον δρόμο προς τον Σταυρό Νισύρου

Ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση στον δρόμο προς τον Σταυρό Νισύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 344 ΦΟΡΕΣ

Ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση ενός μεγάλου τμήματος 1250 μέτρων του δρόμο προς τον Σταυρό που οι εργασίες ξεκίνησαν πριν ενάμιση μήνα, όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Νισύρου.

Το έργο παραδόθηκε πριν πέντε ημέρες και έτσι οι κάτοικοι και αι οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν μέχρι την περιοχή Μπούκχα.

Οι διεργασίες για τη συνέχιση του επόμενου έργου τσιμεντόστρωσης στο τμήμα που θα φθάσει στο μοναστήρι του Σταυρού είναι σε εξέλιξη και πιστεύουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες στα τέλη Μαρτίου.

Ο Δήμος Νισύρου που χρηματοδοτεί το έργο και εκτελείται από την Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου και δύσκολου έργου.

Ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση του έργου του δρόμου ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση επιφανείας 600 τ.μ. στο Στρατόπεδο Νισυρίων Εθελοντών Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η άριστη συνεργασία του Δήμου με το στρατό βοηθά τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της Δημοτικής αρχής, που απώτερο σκοπό έχουν την ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

Διαβάστε ακόμη

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα