Παναγιώτης Ζούνης: «Φταίμε και εμείς!»

Μπορεί ο Απόλλων Καλυθιών να έχει δικαιολογημένα πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Αλέξανδρου Αυγενικού στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου (2 – 2), ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Ζούνης θεωρεί πως ακόμα και έτσι, η ομάδα του θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» τον αγώνα. Αυτό επεσήμανε στις δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή».

Ειδικότερα:

«Συγχαρητήρια στην προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά του Βατίου και ανέτρεψαν το 2 – 0. Είχαμε όμως τις φάσεις και τις ευκαιρίες μας για να …καθαρίσουμε τον αγώνα. Πέρα από τα δυο φάσεις με τα πέναλτι, ένας σε βάρος μας και ένα υπέρ μας που ο διαιτητής έκανε λάθος πρέπει να προβληματιστούμε και για τη δική μας απόδοση μετά το 2 – 0. Χαλαρώσαμε και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι δεν τελειώνει αν δεν σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής».

Γενική συνέλευση στον Απόλλωνα
Γενική συνέλευση πραγματοποιεί ο Απόλλων Καλυθιών την Κυριακή 15 Μαρτίου. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

«Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου Αρ. Πρακτικού 10 της 17.02.2020 αποφασίσθηκε η πραγματοποίηση Γ.Σ. την Κυριακή 15.03.2020 και ώρα 18.00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Τιμίου Σταυρού.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Εκλογή ενός (1) γραμματέα για την τήρηση των Πρακτικών.
2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός.
3. Αλλαγή Καταστατικού όσον αφορά τα χρέη που δημιουργεί το εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο.
4. Στόχος της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021.
Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου όπως δώσουν το παρών.

Η διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να ευχαριστήσει:
1. Τον κόσμο για την παρουσία του στο Χθεσινό Παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου.
2. Τον Διαγόρα Βατίου σχετικά με την αλλαγή της ημέρας του αγώνα από Σάββατο σε Τρίτη λόγω καιρού».