Σκληρή δουλειά, πίστη για νίκη στον Διαγόρα!

Σκληρή δουλειά, πίστη για νίκη στον Διαγόρα!

Σκληρή δουλειά, πίστη για νίκη στον Διαγόρα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 155 ΦΟΡΕΣ

Οι παίκτες έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα στον Βόλο και στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ιωνικό

Με πίστη ότι θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Νίκη Βόλου, οι παίκτες του Διαγόρα συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ιωνικό στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League.

Οι «κυανέρυθροι» είναι πανέτοιμοι για να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στο παιχνίδι, από το οποίο θέλουν τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να ένα καλό πλασάρισμα προς τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Σίγουρα αν έπαιρναν το «διπλό» στον Βόλο θα έβλεπαν τα πράγματα πολύ διαφορετικά δεδομένου ότι ξεκάθαρα θα «χτυπούσαν» άνοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και τώρα δεν έχουν ένα μεγάλο κίνητρο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Και μόνο ότι αντιμετωπίζουν τον δεύτερο της βαθμολογίας είναι κάτι πολύ σημαντικό για τους παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη. Εξάλλου μια νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου, βάζει και πάλι την ομάδα του νησιού μας στο «κόλπο» διεκδίκησης μιας καλής θέσης στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο
Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας και έτσι οι παίκτες του «γηραιού» είχαν την ευκαιρία να «δουλέψουν» πολύ πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν το Σαββάτο.

Το ευχάριστο μάλιστα για τον Πέτρο Ρουτζιέρη είναι ότι όλοι πήραν κανονικά μέρος και δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο αγωνιστικό πρόβλημα.

Μοναδική εξαίρεση βέβαια αποτελεί ο μόνιμα απόντας το τελευταίο διάστημα Γλυνός, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρωτεύουσα και να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Όπως όλα δείχνουν μάλιστα, από την άλλη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στη Ρόδο και να μπει και πάλι στις προπονήσεις του Διαγόρα.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού