Ένα όμορφο αποκριάτικο πάρτι για να ενισχυθεί το 4ο Γενικό Λύκειο

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 η έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης μετουσιώθηκε σε πράξη στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Πάρκου Ροδινιού σε ένα όμορφο αποκριάτικο πάρτι που οργάνωσε το φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο «Μαμάδες στη Ρόδο» με στόχο τη βελτίωση της σχολικής ζωής των μαθητών του 4ου Γενικού Λυκείου Ρόδου.

Συγκεκριμένα, όλα τα έσοδα της εκδήλωσης, που προέρχονται από τα εισιτήρια και την πώληση λαχνών, θα προσφερθούν στο 4ο Γενικό Λύκειο για την αγορά καθισμάτων για την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Στο αποκριάτικο πάρτι με θέμα τα ζώα της ζούγκλας μικροί και μεγάλοι χόρεψαν, έπαιξαν και διασκέδασαν μαζί με τα μέλη και τους εθελοντές των «Μαμάδων». Ο χορός και το παιχνίδι συμπληρώθηκε με πολλές χειροτεχνίες και κεράσματα για όλους. Μαθητές και μαθήτριες του 4ου ΓΕΛ βοήθησαν ως εθελοντές/ντριες ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τα μέλη των «Μαμάδων» για τον κοινό τους στόχο.  


Οι «Μαμάδες στη Ρόδο» με τη δράση αυτή, απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι λειτουργούν με γνώμονα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά και καλλιεργούν στα παιδιά και στις οικογένειές τους την κοινωνική συνείδηση και την ιδέα της εθελοντικής προσφοράς. 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γενικού Λυκείου Ρόδου ευχαριστούν θερμά τις «Μαμάδες στη Ρόδο» για την προσφορά τους και για το ευρύτερο κοινωνικό τους έργο. Ευχαριστούν επίσης τους επιχειρηματίες και τους γονείς-κηδεμόνες που συνέβαλαν γενναιόδωρα στην υλοποίηση της δράσης αυτής και στην επίτευξη του στόχου προσφέροντας χορηγίες ή/και δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.