Ισχυροί οι αντίπαλοι  του Υγρού Στίβου Ρόδου

O Υγρός Στίβος Ρόδου συμμετέχει και φέτος στο Πρωτάθλημα Πόλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών με στόχο την εξέλιξη της περυσινής πολύ καλής ομάδας.

Οι αθλήτριες από τη Ρόδο απέχουν μόλις μια Κατηγορία από την Α΄ Εθνική μετά την περυσινή αναδιάρθρωση και θέλουν να εδραιωθούν φέτος, προσπαθώντας για την άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια» του χρόνου.

Η κλήρωση της Τετάρτης στα γραφεία της Ομοσπονδίας έφερε την ομάδα του Υγρού Στίβου Ρόδου στον όμιλο της Αττικής ενάντια στον Ιωνικό Νίκαιας, την ΑΕΚ , την Ηλιούπολη και τη Χίο, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Α1.

Οι προπονήσεις είναι πολύ απαιτητικές και προετοιμάζουν καλύτερα τα κορίτσια  για τους αγώνες Πρωταθλήματος, που αναμένεται να ξεκινήσουν στις 7 Μαρτίου σε κολυμβητήριο της Αττικής.

Το επίπεδο θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, αλλά τα κορίτσια το θεωρούν αναμενόμενο και με στοχευμένη αλλά και εξατομικευμένη προπόνηση ετοιμάζονται όσο γίνεται καλύτερα.

Οι εποχικές ασθένειες όσο και οι συνεχείς κακοκαιρίες, σίγουρα δε βοηθούν την προπονητική καθημερινότητα, αλλά όλα τα παιδιά με πολλή διάθεση  ανυπομονούν για την έναρξη του Πρωταθλήματος.