Συνεχίζονται οι εγγραφές στους Πάνθηρες

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πάνθηρες Ρόδου. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

«Τα γραφεία τα οποία βρίσκονται στην Στεφάνου Καζούλη 59, στην πόλη της Ρόδου, είναι ανοιχτά σε καθημερινή βάση και οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να τα επισκέπτονται για να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες. Η φιλοσοφία των Πανθήρων είναι να δημιουργήσουν παιδιά με αθλητική συνείδηση και για τον λόγο αυτό έχουν στις τάξεις τους προπονητές με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο.

Οι Πάνθηρες έχουν μια αγαστή συνεργασία με τον ιστορικό σύλλογο της Νέας Σμύρνης, τον Πανιώνιο, με τους υπεύθυνους του οποίοι βρίσκονται σε συχνή επαφή προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση για την εξέλιξη του προπονητικού προγράμματος που ακολουθείτε αλλά και την εξέλιξη των παιδιών.

Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά αφομοιώνουν όλο και περισσότερο τα πράγματα τα οποία διδάσκονται και έτσι δεν είναι τυχαίο το ότι τα αποτελέσματα αρχίζουν και φαίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όλα τα τμήματα, ξεκινώντας από το πιο μικρό μέχρι και το ανδρικό, κάθε αγωνιστική που περνάει δείχνουν μια σημαντική πρόοδο.

Αυτό είναι κάτι που κάνει τους υπευθύνους της Ακαδημίας αλλά και τους προπονητές, να αισθάνονται πάρα πολύ ικανοποιημένοι.

- Πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία μας: Στεφάνου Καζούλη 59 και στα τηλέφωνα: 22414 03023 και 6940806818. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν …σωστά».