Έμεινε «ζωντανός» στο 97’ ο Κλεάνθης!

Έμεινε «ζωντανός» στο 97’ ο Κλεάνθης!

Έμεινε «ζωντανός» στο 97’ ο Κλεάνθης!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 145 ΦΟΡΕΣ

Πέτυχε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη απέναντι στη Δόξα Καρδάμαινας χάρις σε ένα τέρμα του Θάνου στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων

Μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο …έσπασαν καρδιές, ο Κλεάνθης πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 3 – 2 σε βάρος της Δόξας Καρδάμαινας στο γήπεδο Παραδεισίου. Με την αναμέτρηση αυτή άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Οι «ροσονέρι» πήραν μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής. Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη με τον Κλεάνθη να προηγείται δυο φορές αλλά τη Δόξα να έχει τα ψυχικά αποθέματα και να ισοφαρίζει ισάριθμες δείχνοντας ότι είναι ικανή για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Τελικά μια πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Θάνου στο 97’, ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά και τελικά έδωσε το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του Παραδεισίου το οποίο είχε τόσο πολύ ανάγκη.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 18’ μετά από φάση διαρκείας, ο Ποζατζίδης έκανε το σουτ, ο Μιαούδης απόκρουσε αλλά το «ριμπάουντ» πήρε ο αμαρκάριστος Πελέκης ο οποίος με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1 – 0.

Στο 24’ μετά από σέντρα του Χατζηφούντα από τα δεξιά, ο Χατζηαντωνίου ενώ είχε πλάτη, στόπαρε ωραία γύρισε το σώμα του και με ένα πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1 – 1). Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι στο ξεκίνημα της φάσης ο Χατζηφούντας έκανε κοντρόλ με το χέρι και ως εκ τούτου θα έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Στάππας μετά από αντεπίθεση, μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε το σουτ. Η μπάλα έκανε ένα περίεργο γκελ, ο Γιακούμαρος απέκρουσε δύσκολα και ο επερχόμενος Χότζα έκανε νέο σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 56’ ο Πελέκης μπήκε από πλάγια δεξιά στην περιοχή, έκανε το πλασέ, ο Γιακούμαρος αλλοίωσε την πορεία της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να την αποτρέψει από το να καταλήξει στα δίχτυα (2 – 1).

Στο 73’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Στέφανος Χατζησεβαστός έκανε την κεφαλιά αλλά ο Ηλίας απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Στο 81’ ο Θάνος μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, έτοιμος να πλασάρει απέναντι στον Γιακούμαρο αλλά τον πρόλαβε ο Πης που έκανε σωτήριο τάκλιν και έκοψε την μπάλα.

Στο 88’ μετά από σέντρα του Χατζηαντωνίου από τα αριστερά, η άμυνα δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα καλά, με αποτέλεσμα να γίνει αποδέκτης ο Χατζησεβαστός στα δεξιά μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2 – 2.

Στο 96’ ο Θάνος με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3 – 2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Κόττορος, Κοκμοτός) ο οποίος στο 94’ απέβαλε τους Δανά και Τρικοίλη αφήνοντας τις δυο ομάδες με δέκα παίκτες.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Βασιλείου, Σαΐτης Αντ. (62’ Τσίγκρηλας), Γρηγοριάδης, Ποζατζίδης, Πελέκης, Δανάς, Μπιγκό, Θάνος, Χότζα, Στάππας (67’ Σαίτης Σ.).
ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Μιαούδης (29’ λτ. Γιακούμαρος), Χατζηπαναγιώτης, Κάρλος (85’ Μουνούχος), Χατζησεβαστός Χ., Καράλιαμης, Πης, Χατζηφούντας (46’ Αρκούδας), Ατσαλάκης, Χατζησεβαστός Στ., Παπαντωνίου, Οικονόμου (60’ Τρικοίλης).

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή