Κραυγή αγωνίας από τους οροθετικούς στη Δωδεκάνησο

Κραυγή αγωνίας από τους οροθετικούς στη Δωδεκάνησο

Κραυγή αγωνίας από τους οροθετικούς στη Δωδεκάνησο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 681 ΦΟΡΕΣ

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι οροθετικοί στη Δωδεκάνησο, εξαιτίας της ολιγωρίας που επιδεικνύει το Φαρμακείο του Νοσοκομείου της Ρόδου στη χορήγηση της φαρμακευτικής τους αγωγής.

Σημειώνεται ότι η φαρμακευτική αγωγή των οροθετικών χορηγείται μόνο από το Φαρμακείο του Νοσοκομείου, ωστόσο ο υπεύθυνος φέρεται να καθυστερεί την παραγγελία, με αποτέλεσμα οι ασθενείς ν’ αγωνιούν για τη ζωή τους.

«Είμαστε σε απόγνωση. Κινδυνεύει η ζωή μας» δήλωσε χθες στην ΕΡΤ Ρόδου οροθετικός, καλώντας τους υπευθύνους να δώσουν άμεσα λύση στο σοβαρό αυτό θέμα. Ανέφερε ότι οι οροθετικοί δεν μπορούν να παραλείψουν τη φαρμακευτική τους αγωγή ούτε μέρα και ενώ το γνωρίζει δεν δείχνει να ενδιαφέρεται.

Την απελπιστική κατάσταση που βρίσκονται τόσο οι οροθετικοί, όσο και οι καρκινοπαθείς και οι μεταμοσχευμένοι, τα φάρμακα των οποίων χορηγούνται μόνο από το Νοσοκομείο, επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ Ρόδου και ο γιατρός-παθολόγος, Κώστας Κατσιμπρής.

«Είχαμε θέσει το θέμα στην προηγούμενη διοίκηση, θα το θέσουμε και στη νέα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί πάντως αυτή η κατάσταση», είπε, τονίζοντας ότι και οι γιατροί έχουν την ίδια αγωνία με τους ασθενείς τους.

Διαβάστε ακόμη

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι

Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της ΚΤΕΛ Ρόδου Α.Ε.

Β΄ ΕΛΜΕ για Νίσυρο: "Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τους/τις μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους από τη διαφθορά , από το σύστημα που τη γεννά"

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Σύσκεψη χθες στον δήμο για τον νόμο που αφορά τον αιγιαλό και την παραλία

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ο μόνιμος πληθυσμός στα χωριά και τα νησιά μας

Δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης: Οποιος σπέρνει ανέμους...

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ημερίδα "Από τον ρεπόρτερ του 19ου αιώνα στη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης" της ΕΣΗΕΠΗΝ