Πανέτοιμος ο Διαγόρας!

Πανέτοιμος ο Διαγόρας!

Πανέτοιμος ο Διαγόρας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 196 ΦΟΡΕΣ

Για τον αυριανό δύσκολο αγώνα με τον Ιωνικό

Την προετοιμασία τους για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, ολοκληρώνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα.

Η τελευταία προπόνηση θα κυλήσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας.

Ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης, όπως όλα δείχνουν, δεν θα βγάλει σήμερα 18άδα αλλά θα καλέσει όλους τους παίκτες να βρίσκονται αύριο στα αποδυτήρια του γηπέδου και εκεί θα αποφασίσει.

Το πολύ ευχάριστο είναι βέβαια ότι με εξαίρεση τον Γλυνό ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν υπολογίζεται, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του κ. Ρουτζιέρη ο οποίος θα παρατάξει αύριο την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Με κόσμο ο Ιωνικός στη Ρόδο;
Αν και δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη κάτι επίσημα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιωνικός δεν θα έρθει μόνος του στη Ρόδο καθώς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τις 20 προσκλήσεις που έτσι και αλλιώς δικαιούται να πάρει από τη διοργανώτρια αρχή, όπως και όλες οι φιλοξενούμενες ομάδες.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η Αστυνομία σκέφτεται να τους τοποθετήσει στη θύρα 3 και όχι στη σκεπαστή εξέδρα για λόγους ασφαλείας.

Ανακοίνωση της «Θύρας 6»
Ανακοίνωση για το αυριανό παιχνίδι εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του Διαγόρα «Θύρα 6».

Αναλυτικά:
«Ο Σ.Φ. Διαγόρα θυρα6 καλεί όλα τα μέλη του, όλους τους οπαδούς και φιλάθλους του Ιστορικού Διαγόρα στον υπέρ πάντων αγώνα το Σάββατο στης 14:00 με την ομάδα των μεροκαματιάρηδων μπράβων. Καλούμε τη διοίκηση να κάνει αυτό που πρέπει για να προστατεύσει την ομάδα από περίεργες διαιτησίες και τους παίχτες να μην ξεχνάν τι έγινε στον πρώτο γύρο. Κατάθεση ψυχής από όλους μας γιατί, Διαγόρας να’ σαι και μην φοβάσαι. Την Παρασκευή παραμονή του αγώνα κατά της 19:00 ψήνουμε στον σύνδεσμο γιατί γουστάρω όπως γούσταρα παλιά. Θυρα6 1985».

Φεύγει το απόγευμα ο Ιάλυσος
Σήμερα το απόγευμα αναχωρεί ο Ιάλυσος ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την Τρίγλια Χαλκιδικής. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει το πρωί στο «Οικονομίδειο» και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και η σύνθεση της αποστολής. «Εκτός» αναμένεται να είναι μόνο ο Κώστας Χειμωνέττος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Επιστρέφει όμως ο Μακρυδημήτρης ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης