Γιάννης Στεφανίδης (ΑΟ Πυλίου): «Το ντέρμπι βγάζει  και πρωταθλητή!»

Την άποψη ότι ο νικητής της αυριανής αναμέτρησης θα είναι και αυτός που κατά μεγάλο ποσοστό θα πάρει τον τίτλο στο τέλος της χρονιάς, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο Γιάννης Στεφανίδης.

Ο έμπειρος σέντερ φορ του Αθλητικού Ομίλου Πυλίου τόνισε τα ακόλουθα: «Το παιχνίδι είναι ασφαλώς δύσκολο. Πιστεύω ότι όποια ομάδα κι αν κερδίσει, θα πάρει κατά 60% ή 70% και τον τίτλο. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στην έδρα μας. Με τη βοήθεια και του κόσμου πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τα όραμα πολλών ετών στο νησί της Κω, να ανέβει δηλαδή μια ομάδα σε Εθνική Κατηγορία».

Ο Γιάννης Στεφανίδης πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Και εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τη νίκη. Ο Ηρακλής είναι μια καλή ομάδα που διαθέτει έμπειρους παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Ξέρουμε όμως τις αδυναμίες τους τις οποίες θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε».

Μιλώντας γενικότερα για το φετινό πρωτάθλημα, είπε τα εξής: «Είναι πολύ συναρπαστικό φέτος γιατί απουσιάζουν οι μεγάλες ομάδες της περιοχής, ο Διαγόρας, η Ρόδος και ο Ιάλυσος. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν φέτος στην Α΄Κατηγορία είναι πάνω κάτω της ίδιας δυναμικής και γι’ αυτό γίνονται αμφίρροπα παιχνίδια. Στη μάχη του τίτλου βέβαια έχουμε μείνει ουσιαστικά εμείς και ο Ηρακλής. Θα μπορούσε να ήταν και ο Φοίβος αν έδειχνε από το ξεκίνημα το πρόσωπο που δείχνει στον δεύτερο γύρο. Πλέον είναι αλήθεια ότι έχει μείνει λίγο πίσω».