Συνεπλάκησαν τρία άτομα στη Ρόδο με μπαλτά και σιδερόβεργες

Με μπαλτά, σιδερόβεργες και όπλο του καράτε (νουτσάκο) θέλησαν να «λύσουν» τις διαφορές τους τρεις άνδρες καταλήγοντας αρχικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο εδώλιο του αρμόδιου δικαστηρίου!

Πρόκειται για έναν 41χρονο, τον 70χρονο πατέρα του και έναν 47χρονο οι οποίοι συνελήφθησαν πριν από τέσσερα χρόνια που σημειώθηκε το επεισόδιο και χθες επρόκειτο να δικαστούν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, κατηγορούμενοι για απλή αλλά και επικίνδυνη σωματική βλάβη (ο 47χρονος), και επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού (ο πατέρας με το γιο).

Τελικά η υπόθεση αναβλήθηκε λόγω ωραρίου, ενώ συνήγορος υπεράσπισης είναι ο κ. Δημήτρης Ζιώγας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο αλλά και όσα είχαν γίνει γνωστά από την αστυνομία, όλα έγιναν στις 6 παρά τέταρτο το απόγευμα της 24ης Νοεμβρίου 2016, σε σπίτι στην Παλιά Πόλη όπου διέμεναν οι τρεις άνδρες.

Για προσωπικές διαφορές που είχε ο 47χρονο, χτύπησε αρχικά τον 70χρονο στο αριστερό χέρι και στη συνέχεια τον 41χρονο στο κεφάλι με έναν μπαλτά μήκους 29 εκατοστών προκαλώντάς τους σωματική βλάβη.

Όμως ακολούθως πατέρας και γιος (ο 70χρονος και ο 41χρονος) χτύπησαν τον 47χρονο σε διάφορα σημεία του σώματός του αλλά και στο κεφάλι με σιδερόβεργα μήκους 86 εκατοστών και νουτσάκο όπλο –καράτε, προκαλώντάς του σωματικές βλάβες.

Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα και οι τρεις να μεταφερθούν τραυματίες στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου ο 47χρονος και ο 41χρονος αφού τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες εξήλθαν, ενώ ο 70χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην ορθοπαιδική κλινική καθώς έφερε κατάγματα.

Σε βάρος των τριών ανδρών ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.