Η Ρόδος θέλει τον κόσμο κοντά της!

Υπό το βλέμμα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, του Αντώνη Καραγιώργη θα γίνει το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι της Ρόδου με τον Αιολικό Μυτιλήνης.

Ο παίκτης που ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «πράσινους» την Πέμπτη το βράδυ, αναμένεται να βρίσκεται στο νησί μας προκειμένου να δει τη νέα του ομάδα να αγωνίζεται και θα μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων από την Δευτέρα.

Πρόκειται για ρόδιο ποδοσφαιριστή ο οποίος ξεκίνησε να αγωνίζεται από τον Διγενή Κοσκινού ενώ κατάφερε να παίξει ακόμα και στη Super League με τα χρώματα της Καλλονής Μυτιλήνης. Πέρασε επίσης από τον Κισσαμικό και τα Χανιά.

«Εκτός» ο Σταυλάς
Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τα αγωνιστικά θέματα ενόψει του αυριανού αγώνα, εκτός για μια ακόμα φορά θα είναι ο Δημήτρης Σταυλάς. Ο παίκτης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τον δικέφαλο του το οποίο τον έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα και δεν του επιτρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί και αμέσως μετά ο τεχνικός Κώστας Βελιτζέλος θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ της αυριανής αναμέτρησης.

Νέα ανακοίνωση της Ρόδου
Στο μεταξύ, ακόμα μια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση των «πρασίνων» για το αυριανό παιχνίδι, σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει τον κόσμο και να τον κάνει να έρθει στο γήπεδο. Το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Αν ήσουνα στο καράβι για το μπαράζ της Νέας Σμύρνης,
Αν ήσουνα στην αποστολή για το Περιστέρι στο μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου,
Αν ήσουνα στο μπαράζ ανόδου με τον Πιερικό,
Αν θεωρείς πως ήρθε η ώρα να νοιώσεις ξανά όσα ένοιωσες τότε για την μεγάλη αγαπημένη ομάδα σου,
Αν νομίζεις πως αυτή η ομάδα έχει κάτι να δώσει μεγαλύτερο τώρα ,
Αν πιστεύεις στην φετινή πορεία και στην άνοδο,
Την Κυριακή δώσε το “παρών”!

Η ομάδα σου σε χρειάζεται: Η Ρόδος σε θέλει κοντά…
Κυριακή στις 3 παίζει με τον Αιολικό!».