Αποφασισμένοι για «διπλό» στον Ιάλυσο

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και να κάνουν έτσι ένα ακόμα βήμα παραμονής τους στην κατηγορία, είναι οι παίκτες του Ιάλυσου οι οποίοι «δοκιμάζονται» σήμερα στις 3 μ.μ. στην Χαλκιδική από την τοπική και ουραγό της βαθμολογίας Τρίγλια.  

Το παιχνίδι δεν αναμένεται να είναι εύκολο καθώς οι γηπεδούχοι θα παίξουν ουσιαστικά ένα από τα τελευταία τους χαρτιά, οπότε θα κυνηγήσουν το «τρίποντο». Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παντέλη έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα κατά την διάρκεια της εβδομάδας και είναι έτοιμοι να παίξουν πολύ δυνατά και να διεκδικήσουν τους βαθμούς. Εκτός αποστολής, όπως αναμενόταν, έμεινε ο τραυματίας Κώστας Χειμωνέττος.

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν για να στελεχώσουν την 18αδα είναι οι ακόλουθοι:
Ανδρούτσος, Άγγελος Χειμωνέττος, Μακρυδημήτρης, Πάτας, Πριόνας, Πετράκης, Κούντικ, Ρεκλείτης, Ντιατά, Κονέ, Μαραγκουδάκης, Χειρίτραντας, Μαστραντωνάκης, Μπάρδης, Παγώνης, Γιώργου, Κυριλίδης και Κουγιός.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κώστας Πανυτσίδης (Κοζάνη) και «βοηθοί» του θα είναι οι Αλέξανδρος Μπαλιάκας (Κοζάνη) και Νίκος Κωτούλας (Κιλκίς). «Τέταρτος» θα είναι ο Κώστας Φουστάνας (Μακεδονία) και παρατηρητής τους ο Νίκος Αθανασίου (Θεσπρωτία).
Εκτός από το παιχνίδι του Ιάλυσου και αυτό του Διαγόρα, σήμερα θα διεξαχθούν άλλα δυο τα οποία θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ. και  είναι:
Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου
ΟΦ Ιεράπετρας – Ένωση Ασπροπύργου