Α' κατηγορία: Ντέρμπι κορυφής στην Κω

Το ντέρμπι κορυφής το οποίο πραγματοποιείται σήμερα στην Κω ανάμεσα στον ΑΟ Πυλίου και τον Ηρακλή Μαριτσών, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Είναι ένα παιχνίδι που αναμένεται να «τραβήξει» πάνω του όλα τα βλέμματα καθώς ο νικητής αν υπάρξει, θα μείνει μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα εξασφαλίσει και τον τίτλο μιας και το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά, ωστόσο σίγουρα θα αποκτήσει ένα σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι παραλίγο να μην πραγματοποιηθεί μιας και το δρομολόγιο που θα εκτελούσε χθες το καταμαράν προς την Κω με το οποίο είχε «κλείσει» ο Ηρακλής, δεν ταξίδεψε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Βάση της προκήρυξης ο Ηρακλής θα ήταν υποχρεωμένος να πάει αν τελικά το δρομολόγιο εκτελεστεί σήμερα το πρωί, δεδομένου ότι πρόκειται για την ίδια εταιρεία.

Οι υπεύθυνοι του Ηρακλή δεν ήθελαν όμως να ρισκάρουν την ταλαιπωρία των παικτών τους (στην περίπτωση αυτή θα έπρεπε να πάνε απευθείας στο γήπεδο) και έτσι προτίμησαν να φύγουν χθες το απόγευμα με το Blue Star το οποίο ταξίδεψε κανονικά (η άφιξη τους στην Κω αναμενόταν τα μεσάνυκτα). Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Νίκος Δημαράκης ο οποίος θα έχει για «βοηθούς» του τους Μανώλη Κόττορο και Σπύρο Τσέτσο. Αναλυτικά, όλοι οι ορισμοί των διαιτητών στα παιχνίδια που θα γίνουν μέχρι και την Δευτέρα είναι οι ακόλουθοι:

Α’ Κατηγορία (22η αγωνιστική)
Σήμερα 22 Φεβρουαρίου

Πυλί (1μ.μ.): ΑΟ Πυλίου – Ηρακλής Μαριτσών: (Φωταράς) Δημαράκης, Κόττορος, Τσέτσος (Λάμπρου)
Κρεμαστή (1μ.μ.): Φοίβος Κρεμαστής – Αστέρας Παστίδας: (Δημητράς) Ατσικνούδας, Μαυρουδής, Λάζος (Καλαθενός)
Κοσκινού (3.30μ.μ.): Διγενής Κοσκινού – ΑΕ Κατταβιάς (Φρατζής) Κυρίτσης, Κοκμοτός, Κωτσόπουλος (Κατσιδώνης)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου
Λακκί (11.30π.μ.): ΑΕ Λέρου – Απόλλων Καλυθιών (Καζανής) Ωραιόπουλος, Κατέρης, Βουλγαράκης (Καστής),.