Ηχηρή «καμπάνα» στον Μερκούρη Μόσχου!

Σε έγγραφη απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ για «δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών – μελών και οργάνων της ΕΠΣΔ και διαιτητού», όπως ακριβώς αναφέρεται και στην σχετική ανακοίνωση καλούνται ο Εθνικός Αρχίπολης και ο ΑΣ Τήλος. Τα μέλη της Πειθαρχικής θα ασχοληθούν με το θέμα αυτό την  Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 4μ.μ., οπότε και είναι προγραμματισμένη η επόμενη συνεδρίαση τους.

Επίσης σε απολογία για την ίδια ημέρα και ώρα καλούνται και οι ακόλουθοι:
-Η ΑΕ Λέρου (ΑΕ Λέρου – ΑΟ Πυλίου)
-Ο ΑΕΡΑ (ΑΕΡΑ – Φοίβος)
Σχετικά με το παιχνίδι Ποσειδώνας Καρπάθου – ΑΕΡΑ (20η αγωνιστική), η Πειθαρχική δεν έλαβε απόφαση και καλεί για διευκρινήσεις την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου (4μ.μ.) τους διαιτητές του αγώνα, τον παρατηρητή της αναμέτρησης και τον προπονητή του ΑΕΡΑ Ανδρέα Σταύρου.

Έγγραφη επίπληξη στην Αναγέννηση
Με έγγραφη επίπληξη τιμωρείται το σωματείο της Αναγέννησης Έμπωνα για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Άγιο Ισίδωρο. Επίσης της επιβάλλεται και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.

Τα εξ αναβολής παιχνίδια
Σε ό,τι έχει να κάνει με τις αναμετρήσεις που δεν είχαν πραγματοποιηθεί το περασμένο Σάββατο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η επιτροπή δέχεται ότι ορθώς δεν έγιναν και έτσι ζητάει τον επαναορισμό τους εντός δεκαπέντε ημερών. Τα παιχνίδια αυτά είναι τα ακόλουθα:
-Ορφέας – Ροδιακός (Β’ Κατηγορία)
-Απόλλων Καλυθιών – ΑΕΡΑ (Κ14)
-Ρόδος – Αστέρας Μασσάρων (Κ14)
-ΑΣ Χάλκης – Διαγόρας (Κ14)

«Καμπάνα» στον Μόσχο
Ακριβά θα πληρώσει ο ποδοσφαιριστής του ΑΣ Τήλος Μερκούρης Μόσχου την κόκκινη κάρτα που του έδειξε ο διαιτητής Αλέξανδρος Σπάρταλης μετά το τέλος του αγώνα με το Νηρέα. Η Πειθαρχική Επιτροπή του επέβαλλε ποινή 8 αγωνιστικών, που είναι και η μεγαλύτερη που επιβλήθηκε αυτή την εβδομάδα. Αναλυτικά, όλες οι ποινές σε παίκτες είναι:

8 αγωνιστικές: Μερκούρης Μόσχου (ΑΣ Τήλος)
2 αγωνιστικές: Α. Σκούρας (ΑΕ Κύπρου), Β. Χατζηνικολάου (Πολυβώτης)
1 αγωνιστική: Κ. Φελουζής (Ποσειδώνα Καρπάθου), Μ. Πολυμένωφ (Αστέρας Παστίδας), Κ. Μπούτσκα (Ευκλή), Χ. Διακοδημητρίου (Νικαγόρα), Η. Σακελλάρης (ΑΣ Τήλος), Σ. Καντιμοίρης (Ηρακλής Λάρδου), ΑΠ. Κολιάης (Ταξιάρχης), Δ. Τσάτσος (ΑΕ Λέρου).