Εντυπωσίασε και φέτος το Sawada Cup

Εντυπωσίασε και φέτος το Sawada Cup

Εντυπωσίασε και φέτος το Sawada Cup

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 292 ΦΟΡΕΣ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, το καθιερωμένο έκτο Sawada Cup. Η «μαχητική» αυτή συνάντηση ήταν ομολογουμένως η καλύτερη που έχει γίνει έως σήμερα, στην εξάχρονη πορεία της, λόγω του ρεκόρ των συμμετοχών σε καρατέκα και κριτές, παρά τις εποχικές ιώσεις…

Το επίπεδο τόσο των καρατέκα, όσο και των κριτών, ήταν υψηλό, η δε διοργάνωση άρτια και κάθε χρόνο ανανεωμένη και εξελιγμένη! Και φέτος, το ομαδικό Κάτα έκλεψε την παράσταση, με εντυπωσιακή απόδοση των ομάδων, όπου οι θέσεις «παίχτηκαν» στα δέκατα των βαθμολογιών.

Κριτές ήταν οι senseis: Αφεντούλης Ν. 5 Dan JKA, Λαυράκης Α. 4 Dan JKA, Κατσαράς Ν. 3 Dan JKA, Χόφμαν Μ. 3 Dan JKA, Καψής Στ. 3 Dan JKA, Κούντρας Θ. 3 Dan JKA, Κουτεντάκης Π. 2 Dan JKA και οι νεότεροι, (αλφαβητικά), Γεωργαλής Στ., Γιάννου Ν., Κουτσανδριάς Α., Μπαλασκάς Κ., Τσακτσίρας Δ., όλοι 1ο Dan JKA, που κέρδισαν την εμπιστοσύνη τόσο των καρατέκα όσο και των γονέων, με τις δίκαιες και αμερόληπτες βαθμολογίες τους!

«Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των μικρών και μεγάλων καρατέκα, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστούμε τους Γιακουμάκη Μ. και Νικολάου Γ., για τη γραμματειακή υποστήριξή τους», αναφέρουν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους.

Διαβάστε ακόμη

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό