Εντυπωσίασε και φέτος το Sawada Cup

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, το καθιερωμένο έκτο Sawada Cup. Η «μαχητική» αυτή συνάντηση ήταν ομολογουμένως η καλύτερη που έχει γίνει έως σήμερα, στην εξάχρονη πορεία της, λόγω του ρεκόρ των συμμετοχών σε καρατέκα και κριτές, παρά τις εποχικές ιώσεις… 

Το επίπεδο τόσο των καρατέκα, όσο και των κριτών, ήταν υψηλό, η δε διοργάνωση άρτια και κάθε χρόνο ανανεωμένη και εξελιγμένη! Και φέτος, το ομαδικό Κάτα έκλεψε την παράσταση, με εντυπωσιακή απόδοση των ομάδων, όπου οι θέσεις «παίχτηκαν» στα δέκατα των βαθμολογιών. 

Κριτές ήταν οι senseis: Αφεντούλης Ν. 5 Dan JKA, Λαυράκης Α. 4 Dan JKA, Κατσαράς Ν. 3 Dan JKA, Χόφμαν Μ. 3 Dan JKA, Καψής Στ. 3 Dan JKA, Κούντρας Θ. 3 Dan JKA, Κουτεντάκης Π. 2 Dan JKA και οι νεότεροι, (αλφαβητικά), Γεωργαλής Στ., Γιάννου Ν., Κουτσανδριάς Α., Μπαλασκάς Κ., Τσακτσίρας Δ., όλοι 1ο Dan JKA, που κέρδισαν την εμπιστοσύνη τόσο των καρατέκα όσο και των γονέων, με τις δίκαιες και αμερόληπτες βαθμολογίες τους! 

«Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των μικρών και μεγάλων καρατέκα, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστούμε τους Γιακουμάκη Μ. και Νικολάου Γ., για τη γραμματειακή υποστήριξή τους», αναφέρουν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους.