Ενοχλημένος από επικριτικά σχόλια ο Μιχάλης Δράκος

Ενοχλημένος από επικριτικά σχόλια ο Μιχάλης Δράκος

Ενοχλημένος από επικριτικά σχόλια ο Μιχάλης Δράκος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 814 ΦΟΡΕΣ

Δεν έκρυψε την ενόχλησή του ο κοινοτάρχης Κρεμαστής κ. Μιχάλης Δράκος για τα επικριτικά σχόλια που έγιναν στο διαδίκτυο.

Γιατί, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είναι άδικο να γίνεται κριτική με αυτό τον τρόπο σε ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά εδώ και 8 μήνες για να βελτιώσουν ό,τι δεν βελτιώθηκε και δεν φτιάχτηκε τα τελευταία 8 χρόνια. Γράφει στην ανάρτησή του ο ίδιος:

«Επειδή τελευταία έχουμε αποκτήσει πολλούς... Αυτιάδες και Παπαδάκηδες με τις πιτζάμες του FB για να εισπράξουν κανένα λάικ, για τη σωστή ενημέρωσή σας το νερό που τρέχει μετά από τη βροχόπτωση είναι από την υπερχείλιση του βιολογικού γιατί πολλοί έξυπνοι έχουν παράνομα συνδέσει τα όμβριά τους με την αποχέτευση όπως και μερικές σχάρες του δρόμου με αποτέλεσμα να πέφτει πολύ νερό στον βιολογικό και να κινδυνεύει να βγει εκτός και το νερό να μυρίζει γιατί περνά από σωλήνες αποχέτευσης.

Όσο για τα λύματα στον ποταμό έχουν εντοπιστεί από πού πέφτουν και το Μάρτιο θα ακούσετε τα μαντάτα και τα πρόστιμα που θα έλθει και ο εργολάβος για όλη τη συντήρησή του. Έτσι για να μην αδικούμε κανένα δημόσιο υπάλληλο που δεν μας λέει πώς μπήκε στο Δημόσιο. Θα επανέλθω αν χρειαστεί».

Διαβάστε ακόμη

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»

Οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε στη Ρόδο μας όπως της αρμόζει

Την Τρίτη στη Ρόδο ο Στεφανος Κασσελάκης

Δράση «Προμηθεύς» από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε Ανάφη, Αμοργό και Αστυπάλαια

Άμεση επισκευή χρειάζεται και ο Αστυνομικός Σταθμός της Σύμης

Μ. Ιατρίδη: Στις Ευρωεκλογές πρέπει να δώσουμε μήνυμα σταθερότητας

Ένας Καρπάθιος στο μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο μεταφορών και κινητικότητας στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας!