Ενοχλημένος από επικριτικά σχόλια ο Μιχάλης Δράκος

Δεν έκρυψε την ενόχλησή του ο κοινοτάρχης Κρεμαστής κ. Μιχάλης Δράκος για τα επικριτικά σχόλια που έγιναν στο διαδίκτυο.

Γιατί, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είναι άδικο να γίνεται κριτική με αυτό τον τρόπο σε ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά εδώ και 8 μήνες για να βελτιώσουν ό,τι δεν βελτιώθηκε και δεν φτιάχτηκε τα τελευταία 8 χρόνια. Γράφει στην ανάρτησή του ο ίδιος:

«Επειδή τελευταία έχουμε αποκτήσει πολλούς...  Αυτιάδες και Παπαδάκηδες με τις πιτζάμες του FB για να εισπράξουν κανένα λάικ, για τη σωστή ενημέρωσή σας το νερό που τρέχει μετά από τη βροχόπτωση είναι από την υπερχείλιση του βιολογικού γιατί πολλοί έξυπνοι έχουν παράνομα συνδέσει τα όμβριά τους με την αποχέτευση όπως και μερικές σχάρες του δρόμου με αποτέλεσμα να πέφτει πολύ νερό στον βιολογικό και να κινδυνεύει να βγει εκτός και το νερό να μυρίζει γιατί περνά από σωλήνες αποχέτευσης.

Όσο για τα λύματα στον ποταμό έχουν εντοπιστεί από πού πέφτουν και το Μάρτιο θα ακούσετε τα μαντάτα και τα πρόστιμα που θα έλθει και ο εργολάβος για όλη τη συντήρησή του. Έτσι για να μην αδικούμε κανένα δημόσιο υπάλληλο που δεν μας λέει πώς μπήκε στο Δημόσιο.  Θα επανέλθω αν χρειαστεί».