Μιχαλίτσα Κορωνιού: «Πραγματοποίησα έναν από τους στόχους μου»

Την πρώτη θέση της Κατηγορίας Γυναικών (4η γενικής) του αγώνα δρόμου «Archangelos Run» 10.000 μέτρων, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή  στην περιοχή του Αρχαγγέλου, κατέκτησε η αθλήτρια του Διαγόρα, Μιχαλίτσα Κορωνιού.

Ο χρόνος της ήταν 37 λεπτά και 34 δεύτερα, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τη νικήτρια.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Κορωνιού, δήλωσε:
«Πραγματοποίησα έναν από τους στόχους μου, σε έναν υπέροχο αγώνα, δεύτερος κατά σειρά σε μία εβδομάδα και συνεχίζουμε δυναμικά για τους επόμενους! Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους διοργανωτές και όσους συμμετείχαν στο να βοηθήσουν να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας, τη δημοτική κοινότητα Αρχαγγέλου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όλα ήταν τόσο όμορφα, οργανωμένα, με αγάπη και κυρίως με φροντίδα στους αθλητές!

Οι κάτοικοι του χωριού, μάς καλοδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο, μάς στήριξαν και μας έδωσαν δύναμη για να πετύχουμε το καλύτερο! Τους ευχαριστώ θερμά και ανταποδίδω με πολλή αγάπη! Ολόψυχα ευχαριστώ τους Δημήτρη Τσώκο και Παναγιώτη Τσώκο, για το αξιόλογο προπονητικό τους έργο! Συγχαρητήρια στους αθλητές που έλαβαν μέρος, κι εύχομαι ο αγώνας να συνεχίσει να γίνεται κάθε χρόνο, ανανεώνοντας το ραντεβού μας εκεί!»

-Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας την συγχαίρει και της εύχεται πάντα υγεία και πολλές άλλες επιτυχίες!