«Ζωντανός» ο Ιάλυσος, συνεχίζει με αισιοδοξία

«Ζωντανός» στο «κυνήγι» της παραμονής έμεινε ο Ιάλυσος ο οποίος κατάφερε να κάνει «διπλό» στην Τριγλία Χαλκιδικής και να ελπίζει βάσιμα ότι μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.  

Αν και το Αιγάλεω νίκησε τα Τρίκαλα και άφησε τον Ιάλυσο ακριβώς στη ζώνη του υποβιβασμού, οι «ερυθροκίτρινοι» κάνουν τον σχεδιασμό τους για τη συνέχεια κοιτάζοντας αποκλειστικά και μόνο το δικό τους πρόγραμμα και που μπορούν να πάρουν ρεαλιστικά βαθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και στις πέντε αναμετρήσεις που απομένουν για να τελειώσει το πρωτάθλημα προκειμένου να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη κοιτάζει πλέον το παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα (εκτός έδρας), το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που έχει ελπίδες για να «χτυπήσει» τις πρώτες θέσεις και για τον λόγο αυτό αναμένεται να παίξει δυνατά για να πάρει τους βαθμούς. Χθες οι «ερυθροκίτρινοι» γυμνάστηκαν κανονικά ενώ σήμερα θα πάρουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από αύριο.

-Τραυματίας επέστρεψε ο Γιώργου από τη Χαλκιδική καθώς χτύπησε χαμηλά στο πόδι και για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκε νωρίς. Ο παίκτης έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την Καβάλα καθώς θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που του έχει επιβληθεί (έχει συμπληρώσει κάρτες).

-Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε και ο Μπάρδης και θα αποφασιστεί σήμερα σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής. Πάντως δεν θα είναι σίγουρα στην αναμέτρηση της Κυριακής.