Το νεότερο μέλος της «Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας» ο Παντελής Βούρος

Με την επίσημη στολή της «Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας», επέστρεψε ο Παντελής Βούρος από τον διαγωνισμό «1st Mediterranean Chef’s Competition 2020» που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς είναι πλέον το νεότερο μέλος της σημαντικής αυτής μαγειρικής «οικογένειας».

Μια πολύ σημαντική διάκριση για τον «νεαρό» Καλύμνιο μάγειρα, ο οποίος μάλιστα κλήθηκε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό του επόμενου χρόνου, αντιπροσωπεύοντας  την Κάλυμνο.

Ο Παντελής κλήθηκε να συμμετάσχει στον γαστρονομικό διαγωνισμό μεσογειακής κουζίνας «1st Mediterranean Chef’s Competition 2020» στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το τριήμερο 21,22 και 23 Φεβρουαρίου, που διοργάνωσαν η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και η Mact Media Group, για επαγγελματίες Chef και pastry Chef, για  νέους ηλικίας έως 25 ετών καθώς και σε μαθητές σχολών από την Ελλάδα και τις χώρες της Μεσογείου.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να διαγωνισθούν σε διάφορες κατηγορίες πιάτων όπως κρεατικά, θαλασσινά, Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα, Vegan, ζυμαρικά, αρτοσκευάσματα, παραδοσιακά Ελληνικά γλυκά, γλυκά εστιατορίου κ.α

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Worldchefs, εφαρμόζοντας το σύστημα βαθμολόγησης Worldchefs Competition Management System που διασφαλίζει το αδιάβλητο του διαγωνισμού.

Στον Διαγωνισμό ο νεαρός Καλύμνιος μάγειρας, διακρίθηκε και έλαβε το βραβείο συμμετοχής, φορώντας πλέον τη στολή της πιο σημαντικής επαγγελματικής Λέσχης στον τομέα της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, στην οποία συμμετέχουν   890 μέλη, που είναι  επαγγελματίες Αρχιμάγειροι και Αρχιζαχαροπλάστες.

Πηγή: palmostiskalymnou.blogspot.com