Με επιτυχία το σεμινάριο πιάνου του Τίτου Γουβέλη

Ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός στο χώρο της μουσικής εκπαίδευσης το Σεμινάριο Πιάνου με τον διακεκριμένο σολίστ και καθηγητή πιάνου κ. Τίτο Γουβέλη, το οποίο πραγματοποιήθηκε 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020 με εξαιρετική επιτυχία από το Ωδείο Ρόδου «Καίτη Καστρουνή». 

Για ακόμα μία φορά ο αγαπητός και εκλεκτός καθηγητής κ. Τίτος Γουβέλης εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες μαθητές και τους παρευρισκόμενους καθηγητές και γονείς με τον πλούτο των γνώσεών του, την έμφυτη μεταδοτικότητα, το χάρισμα της επικοινωνίας, την ερμηνευτική δεξιοτεχνία και έκφραση στις πιανιστικές υποδείξεις προς τους μαθητές, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον τους και παροτρύνοντάς τους να ασχοληθούν ακόμα περισσότερο με την πιανιστική τους μάθηση εξέλιξη και δημιουργία.

«Είμαστε πολύ ευτυχείς και εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον ανωτέρω σπουδαίο καθηγητή και σολίστ πιάνου κ. Τίτο Γουβέλη ο οποίος παρόλο το βεβαρημένο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα αφιέρωσε ένα διήμερο από το πολύτιμο χρόνο του να ταξιδέψει στη Ρόδο και με πολύ μεγάλη προθυμία και ανεξάντλητη υπομονή να διδάξει και να εμπνεύσει τους μαθητές μας δημιουργώντας σε όλους μας πολύτιμες καλλιτεχνικές εμπειρίες και όχι μόνο», αναφέρει το Ωδείο Ρόδου.