Με επιτυχία το σεμινάριο πιάνου του Τίτου Γουβέλη

Με επιτυχία το σεμινάριο πιάνου του Τίτου Γουβέλη

Με επιτυχία το σεμινάριο πιάνου του Τίτου Γουβέλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός στο χώρο της μουσικής εκπαίδευσης το Σεμινάριο Πιάνου με τον διακεκριμένο σολίστ και καθηγητή πιάνου κ. Τίτο Γουβέλη, το οποίο πραγματοποιήθηκε 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020 με εξαιρετική επιτυχία από το Ωδείο Ρόδου «Καίτη Καστρουνή».

Για ακόμα μία φορά ο αγαπητός και εκλεκτός καθηγητής κ. Τίτος Γουβέλης εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες μαθητές και τους παρευρισκόμενους καθηγητές και γονείς με τον πλούτο των γνώσεών του, την έμφυτη μεταδοτικότητα, το χάρισμα της επικοινωνίας, την ερμηνευτική δεξιοτεχνία και έκφραση στις πιανιστικές υποδείξεις προς τους μαθητές, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον τους και παροτρύνοντάς τους να ασχοληθούν ακόμα περισσότερο με την πιανιστική τους μάθηση εξέλιξη και δημιουργία.

«Είμαστε πολύ ευτυχείς και εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον ανωτέρω σπουδαίο καθηγητή και σολίστ πιάνου κ. Τίτο Γουβέλη ο οποίος παρόλο το βεβαρημένο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα αφιέρωσε ένα διήμερο από το πολύτιμο χρόνο του να ταξιδέψει στη Ρόδο και με πολύ μεγάλη προθυμία και ανεξάντλητη υπομονή να διδάξει και να εμπνεύσει τους μαθητές μας δημιουργώντας σε όλους μας πολύτιμες καλλιτεχνικές εμπειρίες και όχι μόνο», αναφέρει το Ωδείο Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Διάκριση για 14χρονη μαθήτρια σε διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας

Παράκτιος καθαρισμός στην παραλία της Ψαροπούλας από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου και τον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου

Λαοί και θρησκείες συναντώνται στο νησί «της πεταλούδας» και του «ελαφιού»

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!

Το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) στο Cern

Από το Νεστορίδειο της Ρόδου στα βήματα του Ελ Γκρέκο