Το πρωτάθλημα της Football League θα μας κάνει ν’ αποκτήσουμε ψυχολογικά προβλήματα...

Αυτό το πρωτάθλημα της Football League θα μας κάνει ν’ αποκτήσουμε ψυχολογικά προβλήματα, δεν γίνεται… Κάποιος μάς παίζει παιχνίδι και χοντρό μάλιστα, με μοναδικό στόχο να μας βγάλει απ’ τη μέση.

Αν κάτσουμε και δούμε μια-μια τις αγωνιστικές και τα σκορ σ’ αυτές, θα μας στρίψει. Κάθε βδομάδα τα δεδομένα αλλάζουν και τίποτε δεν παραμένει έτσι όπως τ’ αφήσαμε.

Κάτι ο πρωτοπόρος να χάνει από ομάδα που παλεύει να σωθεί, κάτι ν’ αλλάζουν τα δεδομένα στην… ουρά, κάτι γενικώς το επίπεδο που είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το τι επικρατούσε εποχές αλλοτινές στην επαγγελματική Γ’ Εθνική. Δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος.

Αφήστε το πρωτάθλημα νέων και τι γίνεται εκεί με τις αναβολές, το χρόνο μεταξύ της μίας και της άλλης αγωνιστικής και τα …ωραία στο πεδίο εκείνο των μετακινήσεων προς ανάδειξη της ανάπτυξης.

Σίγουρος δεν μπορεί να ‘σαι για τίποτα και αυτό, όσο να ‘ναι, έχει μιαν  άγρια ομορφιά. Το πολύ το «Κύριε ελέησον» όμως το βαριέται κι ο παπάς, πόσω μάλλον όποιος προσπαθεί να πιστέψει σε ό,τι βλέπει.

Κάποια δεδομένα είναι ίδια κι απαράλλαχτα φυσικά και αποτελούν σταθερές, είναι τ’ αξιώματα στο ποδόσφαιρο. Χωρίς αυτά, το …αλάτι και το πιπέρι, δηλαδή, θα ξενερώναμε, αλήθεια είναι.

Το τι μένει σταθερό μπορείτε να το βρείτε; Εγώ το βρήκα με τη μία, χωρίς να θέλω να το παίξω εξυπνάκιας…