Κωνσταντίνος Διάκου: «Έχουμε μια καλή παρουσία»

Κωνσταντίνος Διάκου: «Έχουμε μια καλή παρουσία»

Κωνσταντίνος Διάκου: «Έχουμε μια καλή παρουσία»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 140 ΦΟΡΕΣ

Την άποψη ότι η ομάδα του μέχρι στιγμής τηρουμένων των αναλογιών έχει μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των Πανθήρων Κωνσταντίνος Διάκου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε είναι τα ακόλουθα:
«Η παρουσία μας μέχρι στιγμής, τηρουμένων των αναλογιών, είναι πολύ καλή. Τα παιδιά που έχουμε στο ρόστερ παίζουν για πρώτη φορά σε ανδρική κατηγορία και είναι πολύ δύσκολο να μπουν στο κλίμα από τη μια στιγμή στην άλλη. Από εκεί που έπαιζαν στο Εφηβικό, μπήκαν φέτος στα πολύ βαθιά αλλά παρόλα αυτά τα καταφέρνουν μια χαρά.

Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς στο ενεργητικό μας αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μας προβληματίζει ιδιαίτερα διότι αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει είναι να πάρουν παιχνίδια και εμπειρίες τα παιδιά. Αυτό άλλωστε κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Αναφερόμενος στις συνθήκες του πρωταθλήματος, τόνισε τα ακόλουθα:

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα καθώς υπάρχουν ομάδες οι οποίες χρησιμοποιούν και μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές οι οποίοι καμιά φορά παίζουν υπέρμετρα δυνατά. Επίσης, το γεγονός ότι γίνονται ορισμένα παιχνίδια σε χώμα δεν είναι και ό,τι καλύτερο αλλά αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι εύκολο για κάθε ομάδα να έχει γήπεδο με συνθετικό ή φυσικό χλοοτάπητα. Ξέρω ότι και αυτές οι ομάδες που έχουν χωμάτινο γήπεδο κάνουν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Είναι σημαντικό πάντως ότι αρκετές νέες ομάδες έχουν κάνει φέτος την εμφάνισή τους στο πρωτάθλημα και χρησιμοποιούν και αρκετούς νεαρούς παίκτες. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι φανερό νομίζω ότι έχει ανέβει το επίπεδο του πρωταθλήματος και για τον λόγο αυτό περισσότερος κόσμος παρακολουθεί τα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού