Λίγο πριν την εκκίνηση  στο «Rhodes Tour»

Ελάχιστες μέρες απομένουν πια για την εκκίνηση στο «Rhodes Tour» με κορυφαίους ποδηλάτες απ’ όλο τον κόσμο ως συνέχεια των προηγούμενων εξαιρετικών διεθνών διοργανώσεων από τον Ροδήλιο και τη Sports Tours Hellas με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Το ερχόμενο Σάββατο και ώρα 17.30 στην πλατεία Δημαρχείου θα γίνει η παρουσίαση των συμμετεχουσών ομάδων, αλλά σήμερα θα δοθούν χρήσιμα στοιχεία για τη διοργάνωση στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχείου Ρόδου στις 12.00. 

Όπως ανακοινώθηκε χθες επισήμως, στον αγώνα θα συμμετάσχει και ο Ροδήλιος ως εκπρόσωπος της ροδίτικης ποδηλασίας, μ’ ένα ρόστερ δυναμικό και πολλά υποσχόμενο, προκειμένου να δώσει το δικό του «χρώμα» στη διοργάνωση.

Ο Ροδήλιος θα είναι παρών στους αγώνες της Ρόδου
Ο Ροδήλιος θα είναι παρών στους αγώνες της Ρόδου

 

Το πρόγραμμα των αγώνων:
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
17.30: επίσημη παρουσίαση των ομάδων στην πλατεία Δημαρχείου

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ
«International Rhodes Grand Prix» 194 χλμ. Εκκίνηση 11.00 από την πλατεία Δημαρχείου. Τερματισμός 15.30 στην πλατεία Δημαρχείου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ
Αγώνας σιρκουί στον παραλιακό δρόμο της νέας Μαρίνας στις 16.00, στο πλαίσιο της Ένωσης των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ
12.00: Εκκίνηση 1ου ΕΤΑΠ, απόστασης 150 χλμ., από την πλατεία Δημαρχείου και τερματισμός στις 15.30 στα Μαριτσά. Οι ποδηλάτες θα κάνουν τέσσερις στροφές μήκους 19 χλμ. ανα στροφή γύρω από τα Μαριτσά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ
10.45: Εκκίνηση 2ου ΕΤΑΠ απόστασης 145 χλμ., με εκκίνηση από την πλατεία Δημαρχείου και τερματισμό στο Παραδείσι στις 14.30.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ
11.00: Εκκίνηση 3ου ΕΤΑΠ απόστασης  164χλμ. με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Δημαρχείου.