«Βλέπει» την πρώτη τετράδα ο Διαγόρας

Τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, είναι αποφασισμένοι να δώσουν οι παίκτες του Διαγόρα στα πέντε παιχνίδια που έχουν να δώσουν ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Δεν είναι μόνο το ότι θέλουν να αποδείξουν ότι είναι μια καλή ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά και το ότι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει στα δεδομένα της κατηγορίας, σε ότι έχει να κάνει με την άνοδο.

Όπως συμβαίνει πάντα τέτοια εποχή στην πατρίδα μας, κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που κάνουν λόγο για άνοδο επιπλέον ομάδων, οι οποίες θα προκύψουν είτε από μια ενδεχόμενη έκτακτη αναδιάρθρωση (στο πλαίσιο και του νέου μνημονίου που μπαίνει στο ποδόσφαιρο), είτε όμως και απλά για να καλύψουν κάποια «κενά», που ενδέχεται να δημιουργηθούν στην πιο πάνω κατηγορία.

Για παράδειγμα, το σενάριο που κυκλοφορεί έντονα το τελευταίο διάστημα, λέει ότι ο Πανιώνιος μετά τον υποβιβασμό του από τη Super League, για να «σβήσει» τα χρέη του δεν θα συμμετάσχει σε επαγγελματική κατηγορία και άρα θα δημιουργηθεί μια κενή θέση στη Super League 2. Αυτή η θέση ενδεχομένως να καλυφθεί με την άνοδο μιας επιπλέον ομάδας από τη Football League.

Σε κάθε περίπτωση, ο Διαγόρας θα επιδιώξει να είναι μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και από εκεί και πέρα θα περιμένει τις εξελίξεις.

-Στο Ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στην περιοχή Τσαϊρι πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση των «κυανέρυθρων». Το ευχάριστο για τον Πέτρο Ρουτζιέρη ήταν το ότι επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και ο Γλυνός ο οποίος είναι πιθανό να υπολογίζεται για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με το Αιγάλεω. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

-Τέσσερις κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει ο Γεωργίου ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο εντός έδρας παιχνίδι της 24ης αγωνιστική με την Τριγλία Χαλκιδικής.